Simon Cowell mnoge iznenadio priznanjem: Ne koristim ga tri godine i uživam

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

Simon Cowell mnoge je šokirao otkrivši kako već tri godine ne koristi mobitel.

Sudac britanskog i američkog Supertalenta objasnio je kako ga je jednoga jutra, nakon što je vidio koliko poruka je dobio, jednostavno isključio i otad ga više nije upalio.

Probudio sam se jednoga jutra i imao sam 52 nepročitane poruke. Pomislio sam da ću ih, čak i da odgovorim na svaku od njih, dobiti još istoga dana”, rekao je Cowell za ET.

“I shvatio sam da me to zapravo sprečava da radim i živim normalno pa sam ga ugasio i prošao je mjesec dana, tri mjeseca, zatim godina, pa dvije godine i onda tri godine. I uživam”, nastavio je.

“Čak i ako limitirate vrijeme na telefonu, ne želite da vam vodi život”, kaže. Dodao je kako je shvatio da se ljudi manje druže jer i na večerama ili sastancima tipkaju po svojim telefonima, prenosi Index.hr

Iako nema telefon, Cowell se sa svojim voljenima čuje preko Zooma.

Petnaesta sezona američkog reality showa premijerno je emitirana početkom sedmice, s audicijama snimljenima prije nego što je pandemija koronavirusa zaustavila produkciju.

Emisije uživo planiraju snimiti kasnije ovo ljeto, a Simon je rekao kako je odlučan u tome da ih se emitira na ovaj ili onaj način.