Portal 072info

Simptomi trudnoće koji će vam se svidjeti

Jutarnje mučnine, bol u leđima i zdjelici, problemi s tenom i neprestan umor najpoznatiji su simptomi trudnoće, pa se često zaboravlja na one malo ljepše čari koje dolaze s trudnoćom.

JUTARNJE mučnine, bol u leđima i zdjelici, problemi s tenom i neprestan umor najpoznatiji su simptomi trudnoće, pa se često zaboravlja na one malo ljepše čari koje dolaze s trudnoćom.

Ljepša kosa
Kosa u trudnoći postaje vidno ljepša, sjajnija i gušća. Razlog se krije u hormonima koji pogodno djeluju na kosu, a istovremeno prestaje redovito otpadanje kose koje je do sada bilo normalno, pa će kosa zbog toga biti sve gušća.

Lijepi nokti
Povećanje krvnog tlaka i razine hormona pozitivno utječu na brži rast noktiju. Uz to, prenatalni vitamini koje većina trudnica uzima mogu potaknuti rast i nokte učiniti ljepšima i zdravijima.

Veće grudi
Čak i prije nego što ste napravili test vaše grudi su se počele mijenjati kako bi se pripremile za dojenje. Kako mliječni kanalići rastu i razvijaju se, vaše grudi postaju veće.

Sjajan ten
Pritom ne mislimo na masnu kožu, već prirodni sjaj koji se pojavljuje zbog povećanog protoka krvi. Obrazi će biti rumeni, koža mekana, glatka i zdrava.

Nema mjesečnice
Vjerojatno jedan od omiljenih “simptoma” trudnoće je izostanak mjesečnice. Nema uložaka, tampona, pms-a i menstrualnih bolova.

Bolji seks
Trudnoća mnogo žena čini osjetljivijima u vaginalnom području, a mnoge žene svjedoče kako su u trudnoći mnogo više uživale u seksu.

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box