Sin Dragane Mirković otkrio da li se seli u Srbiju: “Gube se prave vrijednosti”

Sin Dragane Mirković otkrio da li se seli u Srbiju: “Gube se prave vrijednosti”

Nakon što je Dragana Mirković saopšćla da se razvodi nakon 24 godine braka od biznismena Tonija Bijelića, njihova djeca Manuela i Marko, su također u žiži interesovanja, piše Telegraf.rs.

Draganini nasljednici su još prije nekoliko godina započeli samostalne živote, u svojim stanovima, a pjevačici je to jako teško palo tek kada je Toni napustio dvorac, te su se djeca vratila u isti. Marko se sada oglasio putem Instagrama povodom života u Beču, pa otkrio da li bi se vratio u Srbiju.

– Ako Austrija nastavi ovim putem, dolazim uskoro – istakao je Bijelić, a onda otkrio šta mu se ne dopada u Austriji, a šta mu se sviđa u Srbiji.

– Gube se prave vrijednosti. U ovoj državi niko više ne vjeruje u Boga. Djevojke se ugledaju na “Onlyfans” modele i influenserke, a muškarci ne znaju šta znači biti muškarac – rekao je Marko.

Podsjetimo, Marko je fizičkim izgledom očarao ljepši spol, a može se vidjeti da vrijedno radi na tome svojim treninzima.

Dragana donedavno nije pokazivala svoju djecu u javnosti, čak nisu imali ni društvene mreže gdje je ipak prepustila njima tu odluku, te su otvorili svoje naloge kada su smatrali da treba.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica

POVEZANE OBJAVE