Sin Marine Tucaković otkrio istinu o njenoj svesci sa spiskom dužnika

sa 2
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Nakon smrti legendarnog tekstopisca Marine Tucaković, u medijima je osvanula vijest da navodno postoji sveska sa spiskom dužnika, u kojoj je zapisivala njihova imena. Ovim povodom se sada oglasio i njen sin Milan Laća Radulović.

– Red je da se oglasim u sitne sate. Sve što ste ovih dana čitali po medijima, a u vezi s mojom majkom i sa mnom, nije istina. Kako nas inače ljudski nagon navodi, od smrti se branimo banalizacijom — sveskom dugova ili pak ikebanom. Estrada Vendetta no me interesa – naveo je Laća na Tviteru, pa se nadovezao:

Radulović: Red je da se oglasim
 • Radulović: Red je da se oglasim
 • – Ja ću se boriti protiv zaborava, ono što na našim prostorima je kao kazna za sve one po ‘kojima se ništa neće zvati’. U prijevodu – pamtite je po pjesmama njenim – napisao je Laća.

  Radulović: Borit ću se protiv zaborava
 • Radulović: Borit ću se protiv zaborava
 • Podsjetimo, kako su pisali srbijanski mediji, kada je saznala da ima rak i krenula u borbu za sopstveni život, Marina je navodno odustala od ideje da naplati sva dugovanja, pa je prestala da ganja pjevače koji joj duguju novac za tekstove koje im je napisala.

  Ona je navodno imala je svesku u kojoj je zapisivala sve, i ko je koju pjesmu kupio, i ko je platio u ratama, i ko još nije platio.

  Marina Tucaković preminula je 19. septembra poslije duge i teške bolesti, a sahranjena je nekoliko dana kasnije pored sina Miloša, što je bila njena posljednja želja.

  GODISNJICA
  MARKETING