Portal 072info

Sindikat AMZ protiv novog Zakona o radu

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Sindikat ArcelorMittal Zenica, d.o.o. Zenica želi upoznati širu javnost da je postojeći zakon o radu onemogućio našeg poslodavca da radnici ArcelorMittal Zenica budu robovi i za nas je prihvatljiv postojeći Zakon o radu.
Usvajanjem novog Zakona o radu radnici ArcelorMittal Zenica postaju robovi, a sindikatu se vežu ruke kako ne bi mogli raditi na zaštiti prava i interesa radnika.
Premijer Fadil Novalić govori neistine i obmanjuje radnike, građane i penzionere a pri tome mu zdušno pomažu poslodavci i tobož nekakvi eksperti.
Ovim putem želimo upoznati širu javnost da ne nasjedaju na neistine i obmane od strane premijera, poslodavaca i eksperata jer sindikat je taj koji vrlo dobro zna šta je dobro a šta loše po radnika dok druga strana medalje gleda samo profit i svoj interes a najmanje je zanima da li je radnik zadovoljan i motivisan.
Sindikat ArcelorMittal Zenica se i do sada borio protiv onih koji su ugrožavali prava radnika te ćemo nastaviti našu borbu svim dozvoljenim zakonskim sredstvima kako bi zaštitili prava i interese naših radnika i u to neka budu sigurni svi poslodavci, premijer i vladajuće strukture.

Zajedno smo jači!  

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME

Predsjednik Sindikata ArcelorMittal Zenica

Zuhdija Kapetanović

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

rtvze.ba


Preuzmite Android aplikaciju portala 072info
– klikni ovdje da preuzmeš! –

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME