Portal 072info

Sinoć upriličeno otvorenje nove sezone zabave u Pivnici Libertas (FOTO)

ZAPRATITE NAS NA FACEBOOKU, OSTANITE INFORMISANI!
Sponzorisana objava

Popularna Pivnica Libertas u Zenici sinoć je ponovo počela sa radom, te će kako vikendima tako i radnim danima predstavljati idealno mjesto za noćni provod u gradu. Svečanom otvorenju i novoj sezoni rada prisustvovao je veliki broj zvanica, a do posljednjeg mjesta ispunjena Pivnica Libertas pokazatelj je kako će se i ove sezone uvijek tražiti mjesto više.

Hram dobro provoda zahvaljujući pažljivo biranim gostima, definitivno će ostati etiketa koju će i ove godine zadržati Libertas. Za sinošnji odličan provod i najbolju atmosferu u gradu pobrinuli su se Ado, Nero i Dragana Rožić, a koji su posjetiocima priredili odličan repertoar i isključvo najveće hitove pjesama.

“Drago nam je što vas ponovo vidimo u novoj sezoni zabave koju nudi vaša i naša Pivnica Libertas. Uz najbolje želje za dobru zabavu vikendima ali i radnim danima, a sve u duhu imena kojeg nosi ovaj lijepi objekat, neka sloboda izražavanja osjećaja ali onih lijepih ispuni sva naša srca. Budimo slobodni u našoj mladosti i neka ovo bude mjesto gdje ćemo pokazati jedni drugima, ne ko je jači i opasniji, nego ko može više da voli” – poručili su iz Libertasa.

Šampanjac i nazdravljanje u čast nove sezone bili su simboličan način da se ozvaniči početak rada, a već večeras svi posjetioci mogu uživati u Libertas gdje vas očekuje Trio band.

Kako je to sinoć izgledalo, pogledajte u fotogaleriji.


[Galleries 434 not found]

Podijelite članak