Siromašna samohrana majka greškom osvojila 14 miliona dolara na lotou!

Siromašna samohrana majka greškom osvojila 14 miliona dolara na lotou!

loto

Tuan Li iz Santa Ane u Kaliforniji otišla je u lokalnu prodavnicu i kupila tiket vrijedan četiri dolara za ”Pauerbol” lutriju i loz za ”Super loto plus” vrijedan jedan dolar, kao što to čini svake nedjelje, međutim, ovog puta slučajno je ubacila dolar više.

Samohrana majka četvoro sinova u Kaliforniji uspjela je da jedan dolar greškom pretvori u dobitak na lutriji vrijedan 14 miliona.
Tuan Li iz Santa Ane u Kaliforniji otišla je u lokalnu prodavnicu i kupila tiket vrijedan četiri dolara za “Pauerbol” lutriju i loz za “Super loto plus” vrijedan jedan dolar, kao što to čini svake nedjelje. Međutim, umjesto da ubaci pet dolara u mašinu za lozove, ubacila je šest, navedeno je iz uprave Lutrije Kalifornije.

Sa tim, greškom ubačenim dolarom, Li je kupila još jedan loz za “Super loto plus” koji ju je sljedećeg dana učinio milionerkom.

– Mislili smo da se mama šali. Međutim, zapitali smo se da li bi se stvarno tako šalila – rekao je njen sin.

Srećom po Tuanine sinove njihova majka se nije šalila. Nakon saznanja i prvobitnog šoka žena je otišla u predstavništvo Lutrije Kalifornije da bi potvrdila dobitak.

Li, kojoj je ime po kalifornijskim zakonima moralo da bude saopšteno, nije željela da se objavi njena slike niti bilo kakve dodatne informacije.

Li planira da svoju nagradu iskoristi za kupovinu kuće, putovanja i posjetu roditelja u Vijetnamu, navedeno je u saopštenju Lutrije.

Prodavac u lokalnu u kojem je kupljen pobjednički tiket, takođe, će dobiti 70.000 dolara bonusa.

(Izvor: Telegraf)

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE