SIX PACK BAND: Koncert za Aminu Halilić

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

Sixpack band

Amina Halilić je šesnaestogodišnja djevojčica iz Zenica koja je prije mjesec dana bila podvrgnuta uspješnoj robot operaciji na srcu. Njena dijagnoza je bila PMV (prolaps mitralne valvule). Zahvaljujući doktorima u Turskoj na klinici ACIBADEM, Amina nam se vratila sa osmijehom na licu.

Međutim, nakon svakog operativnog zahvata slijedi kontrola, pa tako njena prva kontrola zahtijeva odlazak u Tursku. Kontrola košta 3.000 eura. Također, napominjemo da je Amina bila podvrgnuta manjem operativnom zahvatu pluća zbog zgrušavanja krvi u samim plućima, te da taj operativni zahvat nisu još uvijek platile. Porodica Halilić nema dovoljno sredstava s obzirom da je operativni zahvat koštao 26.500 EURA bez dodatnih troškova.

Mladi SIX PACK BAND iz Zenice će održati humanitarni koncert u Bosanskom narodnom pozorištu u svrhu prikupljanja sredstava za odlazak Amine na kontrolu u Tursku, i to 01.06.2013. godine sa početkom u 19:30. sati. Cijena ulaznice iznosi samo 3 KM, dođite i podržite ovu akciju! Svoj dolazak možete potvrditi klikom ovdje