SIXPACK BAND: Promocija prvijenca ‘Anđeo’ (25.07.)

SIXPACK BAND: Promocija prvijenca ‘Anđeo’ (25.07.)

Sixpack premijera

Nakon što je javnost 13. jula premijerno na našem portalu mogla čuti single prvijenac popularnog zeničkog Sixpack benda, a koji se odmah i ekranizovao, pjesma ‘Anđeo’ iz dana u dan postaje sve slušanija.

Podsjećamo, godine podrške široke mase zadužile su ih da pored koncerata i dobrih svirki iznađu način da im se oduže, a s obzirom da njihova publika najviše uživa u njihovim pjesmama odlučili su se na snimanje svog prvijenca. Pjesma koja nosi naziv Anđeo, za koju tekst potpisuje Orhan Aličehić, dok je muziku radio Ruvex Music, uskoro će zaraziti široke mase. Pjesma je nastala davne 2009. godine, i govori o ljubavnom životu prijatelja. Koliko je ovaj mladi zenički bend ozbiljan pokazuje i korak više na koji su se odlučili po završetku poslova u studiju, a riječ je o ekranizovanju njihovog prvijenca spotom. Tako je spot koji se snimao na više lokacija u Zenici radio Dino Šehić, a u spotu se pojavljuje i Lara Jarić koja je upotpunila interesantne kadrove koje je snimao Elman Omić.

Nakon pozitivnih reakcija slušatelja, momci iz benda odlučili su zeničkoj publici prirediti i promociju singla ‘Anđeo’, a koja će se upriličiti 25. jula sa početkom u 21.00 sat u Cabaret Clubu Zenica. Pored promocije pjesme, najavljuju i nesvakidašnju svirku a svoj dolazak možete potvrditi klikom OVDJE.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica