SIXPACK BAND: U prepunom Cabaret klubu upriličena promocija singla ‘Anđeo’ (FOTO)

IMG_9615
Foto: Benjamin Hazić/072info

Popularni zenički band ‘Sixpack’ nakon što je prije dvanaest dana premijerno na našem portalu javnosti predstavio svoj single prvijenac a koji su odlučili odmah i ekranozivati, večeras je svojim fanovima priredio veče koju su oni zasigurno zaslužili.

Godine nesebične podrške od strane velikog broja publike koja ih vjerno prati na svakom nastupu zadužile su ove momke da im se pored nastupa i svirki nekako zahvale, a što su oni učinili pjesmom ‘Anđeo’. Međutim, taman kada su svi pomislili da je tu kraj ovaj bend još jednom je oduševio sve one koji ih prate i poštuju njihov rad.

Tako je večeras u do posljednjeg mjesta ispunjenom Cabaret klubu upriličena promocija singla prvijenca i spota za pjesmu ‘Anđeo’, a kojoj je prisustvovao veliki broj zeničke publike. Nakon što su prisutni mogli vidjeti spot i preslušati pjesmu, aplauzom je još jednom potvrđeno da je ova pjesma postala dio mnogih. Pored toga, prisutnima se obratio i tekstopisac ove pjesme, a nakon čega se nastavilo sa svirkom i dobrim provodom.

Kako je to izgledalo u prepunom Cabaret klubu pogledajte u fotogaleriji.

[nggallery id=7]

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE