Portal 072info

SJAJNA GLEDANOST Zvezde Granda i u novoj sezoni na tronu!

Prvo izdanje najgledanijeg i najpopularnijeg showa i u novoj sezoni sjajnom gledanošću opravdalo je tu titulu. Zvezde Granda biLe su ubjedljivo najgledaniji tv sadržaja ostavivši daleko iza sebe konkurenciju.

Najpopularniji muzički show program u cijelom regionu Zvzde Granda koje gledaoci u BiH mogu pratiti na OBN TV u subotu, 24.09.2016. bile su ubjedljivo najgledaniji tv sadržaj u našoj zemlji sa  35,37% SHR, ostavivši daleko ispod konkurenciju. (FTV 9,75 ; PINK BH 10,99 ; BN 4,56).

zg

Petnaest perspektivnih pjevačkih nada iz čitavog regiona predstavilo se u prvoj emisiji 11.sezone najgledanijeg showa i pokušalo da svojim glasom fascinira članove žirija. Svaki takmičar je liftom izlazio na scenu, koja je u obliku zvijezde, dok je na svakom od krakova sjedeo po jedan član stručnog žirija. 

S obzirom da su članovi žirija u ovoj sezoni mnogo bliži takmičarima, većina se požalila da im nije bilo nimalo lako da pjevaju tako blizu legendi narodne i zabavne muzike koje sjede u žiriju. Ipak samo šest najboljih takmičara uspjelo je da zablista i osigura svoj prolazak u narednu rundu takmičenja, a to su: Anida Šoljić, Nemanja Bačilović, Hristijan Trišoski, Šejla Hujdur, Bojan Davidović i Željko Vučković.

Prvu emisiju su obilježile rasprave žirija a dominantna po običaju i u novoj sezoni je bila Jelena Karleuša.

Drugo izdanje Zzvezda Granda je već u subotu 01.10.2016. u 21 sat u programu OBN TV!

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box