Sjećate li se dr. Nestorovića i šokantnih izjava: Žena je prestala da izlazi sa mnom, neću više o koroni zato što…

27b1e882f433cc8c8f021b1945093e4a

Srbijanski pulmolog Branimir Nestorović postao je poznat široj javnosti, ne samo u svojoj državi. Javno je ismijavao koronavirus i pozivao žene da idu u šoping u Italiju u vrijeme izbijanja epidemije u toj zemlji.

Poslije dužeg vremena, gostovao je u emisiji Prve televizije gde je objasnio zašto se više ne pojavljuje u javnosti. Izjavio je da neće da razgovara o koroni jer smatra da sve predugo traje i da su se ljudi izmorili.

– Dosadilo je i bogu i narodu – rekao je Nestorović.

Kako je rekao njegov privatni život je počeo da trpi, te se zato povukao.

– Žena je prestala da izlazi sa mnom, a i dosadilo mi je da budem crna ovca. Ja sam ljekar – naglasio je on.

U nastavku emisije pričao je o svakodnevnim situacijama sa kojima se susreće.

– Evo jučer baš, desilo mi se da sam krenuo u pekaru i da me je zaustavio čovjek i rekao mi da hoće da mi pokloni krevet. Kako bre, šta meni poklanjaš krevet – kazao je Nestorović u emisiji i naglasio da je zbog njega kćerka morala da ugasi Facebook profil.

Član Kriznog štaba, na početku izbijanja pandemije koronavirusa javnost je šokirao svojim izjavama.

– Moj deda je gladovao prelazeći kroz Albaniju i to je utjecalo da ja danas budem otporan na neke bolesti. Komunističke zemlje su gladovale, a zbog toga imamo mnogo manju smrtnost na istoku u odnosu na zapad – bila je jedna od njegovih šokantnih izjava.

Poručivao je da je Nikolu Teslu ubio Adolf Hitler, a da je soda bikarbona lijek za rak.

Dok je epidemija u Italiji bjesnila, Nestorović je krajem februara pozvao “žene da odu u šoping u Italiju”.

– Evo da kažem za žene… Estrogeni definitivno štite žene, one imaju blage oblike i ne umiru od ovog virusa. Dakle, žene, slobodno u šoping u Italiju jer čujem da će tamo sada biti veliki popusti, zato što niko živ sad neće da ide tamo. Samo pripremite muževe za to mentalno – rekao je tada Nestorović.