Sjećate li se Limenog? Upravo je objavio da ulazi u Zadrugu i odmah najavio akciju sa…

limeniii
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
Preuzimanje tekstova dozvoljeno uz obavezno navođenje i linkanje izvora “072info”.

Svetislav Stevanović Limeni novi je učesnik rijalitija ”Zadruga”, ali i najstariji.

Kako je poznat po svojim trenerskim sposobnostima i neuobičajenom bodrenju igrača, tvrdi da od njega boljeg nema i da će mu Željko Mitrović podizati spomenik za života.

Svetislav Stevanović Limeni novi je učesnik rijalitija ”Zadruga”, ujedno i najstariji, a kao razlog ulaska naveo je slabe finansije. Obećao je da će organizovati fudbalske utakmice u Beloj kući, a da će on biti sudija.

Kako je naveo Miljana Kulić će imati specijalni tretman, on će joj pomoći da smrša, a treniraće je kao i igrače, žestokim vježbama, ali da ipak sve zavisi od nje i koliko ona bude željela da radi i smrša. Kao i da su njoj potrebne psihofizičke vežbe.

Podsjetimo, Limeni je postao poznat nakon što je u javnosti procureo snimak sa utakmice nižerazrednih fudbalskih klubova na kojoj on kao trener žustro bodri igrače. Kako je rekao on je uvek vodio klubove koji su bili prvi ili drugi po rangu, te tako i očekuje da će on u ”Zadruzi” biti na tim mjestima, a ukoliko bude na trećem mjestu biće razočaran i odmah pakuje kofere i odlazi kući.

– Slaba penzija, Mitrović će valjda da me nagradi što imam milionski auditorijum. Obavezno ću organizovati neke sportske događaje. Zamislio sam plan da učestvuju beogradske ekipe, tamo imamo balon, radićemo sve što znam iz sporta – rukomet, košarka, odbojka.

Hoćete li pomoći Miljani Kulić da smrša?

– Da, kod mene će imati žestok tretman. Savjetima i radom ću probati da joj pomognem da smrša uz vježbe. U glavi niko ne može da smrša – rekao je Limeni, a vi pogledajte šta je još rekao: