Portal 072info

Sjećate li se Senne M.? Evo šta danas radi

Mnogi se sjećaju Senada od Bosne, kasnije Senne M, čovjeka koji je izdavao fantastične albume i singlove iz kojih su proizašli mnoge rado slušane pjesme koje se i danas često vrte na radio talasima.

No, njega rijetko gotovo nikako nema u javnosti, a niti se odaziva pozivima za TV gostovanja. Oni koji ga dobro poznaju vele da je okupiran drugim poslovima.

 

U prvi tren pomislili smo da je u pitanju studijski rad jer je Senna M dugi niz godina, bolje reći više decenija, imao svoj studio u Zagrebu u kojem su se “ispilili” mnogi hitovi i gdje su svoje albume snimala najveća estradna imena.

Od svega toga studio je ostao, no ono što smo saznali jeste da to nije Senina jedina preokupacija bolje reći to je palo u drugi plan jer je sada okupiran rasvjetom svjetskog kvaliteta i radom na stvaranju najmodernijih kranova za snimanje.

Kako smo čuli od njega samog, neke od najpoznatijih svjetskih kompanija naručuju kranove upravo od njega. Naravno da smo ovom uspješnom tvorcu i prezentatoru poželjeli uspjeh u njegovom novom poslu, bolje reći biznisu.

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box