Portal 072info

Škaljo: Moj grad zna iskazati poštovanje za one koji su se trudili da ga steknu!


Nakon što je dosadašnji v.d. direktora BH Telecoma, Direkcije Zenica, Mirza Ganić imenovan za premijera Vlade ZDK, na njegovo mjesto za novog direktora imenovan je Namir Škaljo.

Prvi put nakon imenovanja, Škaljo se, nakon podrške građana, javno oglasio na svom Facebook profilu.

“Kažu da je najteže steći priznanje u svome gradu. Ako je suditi po nedavnim objavama sa dva portala u Zenici, moj grad zna iskazati poštovanje za one koji su se trudili da ga steknu.

Iskreno se zahvaljujem svima koji su pozitivno reagovali na ovu vijest, a što dokazuje ogroman broj lajkova i pozitivnih komentara.

Naravno, bez obzira na moja dosadašnja djela, samo imenovanje na ovu poziciju ne znači puno ako ja u buduće svoljim trudom, radom i znanjem ne opravdan povjerene dužnosti. 

Uložit ću svoj maksimalni trud, baš kao što sam radio i do sada u svemu onome čime sam se bavio”, napisao je Škaljo na svom Facebook profilu.

Podsjetimo, Škaljo je rođen 1973. godine u Zenici, u desetoročlanoj radničkoj porodici. Osnovnu i srednju školu je završio u Zenici. U periodu od 1993.-1995. godine bio je pripadnik Armije RBiH. Nakon završetka rata upisuje fakultet.

Zvanje diplomiranog inženjera elektrotehnike, odsjeka za telekomunikacije, stekao je 2001. godine na Elektrotehničkom fakultetu Univerziteta u Sarajevu. Na istom ovom fakultetu je 2013. stekao i zvanje magistra elektrotehničkih nauka.

Trenutno je student na Idoktorskom studiju na Elektrotehničkom fakultetu Univerziteta u Sarajevu. Ima izbor u zvanje višeg asistenta na Mašinskom fakultetu Univerziteta u Zenici.


Objava na Facebooku
Podijelite članak
  • 466
    Shares

Počitajte još

Grand prix nagrada za “BH Telecom” na ovogodišnjem No Limit-u

Redakcija

Namir Škaljo posjetio ef. Dizdarevića: Uvjeren sam da je muftijstvo zeničko u pravim rukama

Redakcija

Magistar elektrotehničkih nauka: Namir Škaljo novi direktor direkcije BH Telecoma u Zenici

Redakcija

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box