Skandal na Otoku: Sekretarica Burtona spavala sa pola tima

skandalEngleski četvrtoligaš Burton Albion vjerovatno je najporočniji fudbalski klub na svijetu! 

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE
MARKETING

Srednjovječna sekretarica Kerry Miller spavala je maltene sa pola tima, dok je golman svojevremeno radio kao žigolo, piše Daily Mail. Priča o neobičnom klubu počela je zanimati britanske medije kada je otkriveno da je 46-godišnja administrativna radnica slala igračima svoje golišave fotografije.

Potom je otkriveno da je barem u 15 navrata ulazila u svlačionicu neposredno poslije tuširanja fudbalera po završetku utakmica. Protiv nje je podignuta optužnica za seksualno uznemiravanje, a onda su u javnost počeli stizati i ostali detalji.

Kerry Miller je na suđenju priznala da je svoje fotografije u donjem vešu slala 23-godišnjem napadaču Billy Keeu. Potom je priznala da je imala povremene odnose sa bivšim defanzivcem, Ryanom Austinom, a na trećem svjedočenju je priznala da je od septembra do decembra 2012. bila u vezi sa golmanom Stuartom Tomlinsonom.

On je, pak, priča za sebe. Kada nije bio među stativama, radio je kao muška pratnja damama koje bi za to plaćale. Ponekad je novac zarađivao i kao fotomodel, a nakon povrede koljena otišao je za SAD i potražio sreću kao kečer i hrvač-zabavljač.