Skandal: Službenik Skupštine objavljuje golišave fotografije

sluzbenik screenshot instagram
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Đorđe Kraljević, zaposlen u parlamentu, na svom Instagram profilu, koji je otključan i dostupan široj javnosti, objavljuje fotografije na kojima je go, samo prekriven pjenom, ili iz kreveta hotelskih soba.

Ðorđe Kraljević, zaposlen u Skupštini Srbije, na svom Instagram nalogu, koji je otključan i dostupan široj javnosti, objavljuje fotografije na kojima je go u kadi.

Na pomenutoj društvenoj mreži Kraljević rado dijeli fotografije s putovanja po svijetu, iz radnog kabineta ili kako dočekuje turskog predsjednika parlamenta u Beogradu, ali veliki broj slika je prilično lascivan i neprimjeren nekome ko kao zaposleni u parlamentu i predstavlja tu instituciju. I Ivica Dačić, predsednik Skupštine, pošto je vidio pomenute fotografije, za “Kurir” kaže da je takvo ponašanje neprimjereno.

ČITAJ JOŠ:  Putin je postavio zamku na Balkanu, Zapad može skupo koštati što šuti na naoružavanje Srbije i RS-a

Kraljević je u Skupštinu Srbije ušao kao stažista još 2013. godine, a donedavno je bio zaposlen u sektoru za međunarodne odnose/evropske integracije. Prije izvjesnog vremena, kako navodi izvor pomenutog lista iz Skupštine, raspoređen je u biblioteku parlamenta.

Na njegovom Instagram nalogu postoji veliki broj slika za radnim stolom u Skupštini Srbije, ali i fotografije iz radnih posjeta inostranstvu.

Međutim, ono što skreće pažnju kada se uđe na njegov profil na ovoj mreži jeste veliki broj golišavih slika, najviše onih na kojima je u kadi, samo prekriven pjenom. Kraljević je postavljao i fotografije iz kreveta hotelskih soba, one na kojima je nag do pojasa, ali i sliku iz solarijuma.

ČITAJ JOŠ:  Kako se kreću cijene u kafićima i restoranima na Kopaoniku, popularnom zimskom odredištu u Srbiji

Ivica Dačić smatra da ovakvo ponašanje ne dolikuje parlamentu.

Neprimjereno

“Kao predsjednik Skupštine po zakonu nemam nadležnost za službenike, to je u nadležnosti Generalnog sekretarijata i Administrativnog odbora. Ipak, mogu da kažem da je to apsolutno neprihvatljivo i ne dolikuje parlamentu”, poručio je Dačić.

Za “Kurir” su iz Generalnog sekretarijata Skupštine poručili da je Kraljević stalno zaposleni u parlamentu, kao i da će mu biti skrenuta pažnja da ne zloupotrebljava slike sa zvaničnih dešavanja.

“Ðorđu Kraljeviću, kao i ostalim zaposlenim u službi Skupštine, biće skrenuta pažnja da ne zloupotrebljava slike s određenih zvaničnih dešavanja u Narodnoj skupštini, kao i one koje su vezane za poslove i radne zadatke na kojima su isti raspoređeni”, navodi se u odgovoru, kao i da je Kraljević raspoređen na poslovima izrade informativno-analitičkih istraživanja u vezi sa zakonodavnom aktivnošću Skupštine.

ČITAJ JOŠ:  Nakon crnog pantera, u Srbiji se pojavio noj
GODISNJICA
MARKETING