SKANDAL: Vojnici orgijali u kasarni

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

Britanska vojska pokrenula je istragu nakon što je na desetine elitnih padobranaca iz 16. vazdušno-jurišne brigade navodno snimljeno kako imaju odnos sa ženom koju su prokrijumčarili u svoju bazu, navodi “San”.

Nije poznato kada se tačno incident dogodio, ali se navodno dogodio u kasarni Mervil u Kolčesteru, Eseks.

Video snimci incidenta prikazuju seksualne odnose u različitim dijelovima baze, a jedan od snimaka navodno prikazuje polugole vojnike kako se pozdravljaju dok jedan od njih ima intimne odnose sa crvenokosom ženom, piše “San“.

Vojni izvor je za “Tajms” rekao da su snimci “prilično slikoviti sa detaljima” i da prikazuju “ženu sa nekoliko vojnika koji imaju seks”.

Vjeruje se da je žena civil koji je prokrijumčaren u prostorije kasarne.

Navodno Kraljevska vojna policija ispituje kako je žena ušla u kamp i proverava da li se u bazi odvijala neka druga nezakonita radnja.

Veruje se da su vojnici iz trećeg bataljona padobranskog puka u okviru 16. vazdušno-jurišne brigade koja je opisana kao “posebno obučena” snaga koja je “opremljena za raspoređivanje padobranom, helikopterom i vazdušnim slijetanjem”.

Portparol vojske je insistirao da “vojska očekuje najviše standarde ponašanja od svog osoblja.

“Svako ko ne poštuje ove standarde biće istražen i protiv njih će biti preduzete odgovarajuće mjere”, rekao je on.

On je potvrdio da Kraljevska vojna policija istražuje nekoliko video snimaka za koje se čini da su uključeni vojno osoblje, ali je rekao da bi bilo “neprikladno” dalje komentarisati dok je istraga u toku, prenosi “Mondo.rs“.