Skandalozna izjava Vulina: Objedinjavanje svih Srba – zadatak moje generacije

Screenshot 5 19
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

“Srbija je ta koja okuplja sve Srbe i koja razmišlja o tome kako se neka odluka prenosi na Srbe na Kosovu, Srbe u Republici Srpskoj i da li će naša braća u Hrvatskoj stradati ili neće stradati zbog nečega, kako će proći Srbi u Crnoj Gori, a da li će im se našto desiti u Sjevernoj Makedoniji”, poručio je u četvrtak ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin.

Vulin je u emisji “Puls” BN televizije ponovio  da se zalaže i da vjeruje u stvaranje “srpskog sveta”.

ČITAJ JOŠ:  Efendija Velić objasnio šta vjernici trebaju raditi tokom ramazana

“Vjerujem u potrebu stvaranja srpskog sveta. Ja vjerujem u potrebu objedinjavanja svih Srba kao jedinstvenog političkog naroda”, kazao je Vulin, navodeći da se to “jedinstvo pravi u Srbiji, u Beogradu”.

“Moramo da znamo da nas niko ne voli kao mi sami, jedni druge. Vjerujem u to da Srbi moraju da budu jedinstven politički narod da o najbitnijim nacionalnim pitanjima odlučujemo zajedno”, kazao je Vulin i naglasio:

“Srbija je ta koja okuplja sve Srbe i koja razmišlja o tome kako se neka odluka prenosi na Srbe na Kosovu, Srbe u Republici Srpskoj i da li će naša braća u Hrvatskoj stradati ili neće stradati zbog nečega, kako će proći Srbi u Crnoj Gori, a da li će im se našto desiti u Sjevernoj Makedoniji”…

ČITAJ JOŠ:  Ministru pravde Mati Joziću ugrađena dva stenta, oporavlja se u Orašju

Samo takva politika, kaže on, garantuje opstanak srpskog naroda.

“Stvaranje ‘srpskog sveta’ je zadatak moje generacije”, kazao je Vulin.

On je rekao da se zalaže da svi Srbi, bez obzira gdje žive, imaju srbijansko državljanstvo i da im se omogući da glasaju u Srbiji.

GODISNJICA
MARKETING