Skupljeno 3 116 KM za oboljelog Mahira Šehića (FOTO)

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

DSCF6822
U prepunom objektu „Label“ u Vitezu održan je humanitarni koncert za liječenje mladog Mahira Šehića, kojem je novac potreban za liječenje. Obzirom da se radi o bolesti bubrega, za istu je neophodan veliki iznos novčanih sredstava, pa su organizatori, najprije Mahirovi prijatelji odlučili na ovaj način potpomoći u prikupljanju novčanih sredstava. 

Mahir je zajedno sa svojom porodicom prisustvovao ovom humanom projektu, gdje je zajedno sa svojim prijateljima proveo zaista lijepu noć koju su za njega pripremili njegovi prijatelji, a sve u svrhu pomoći i liječenja. 

Na humanitarnom kocnertu publici su se odazvali pjevači sa bosanskohercegovačke scene, ali i aktuelne zvijezde show-a „Zvijezda možeš biti ti“, Elvin Kadrić, Jasmin Patković, Armin Mešanović, Amela Brdar, Mirza Šut, Emelin Fetić, Pero Gudelj, Toni Fišić, Dženana Džidić, Nedžad Baručija, Deny Musai, Amela Beganović, Kenan Musai, Samija Osmančević, Erwin Kajmak, Sejo Neslanović te mnogi drugi gosti i prijatelji uz pratnju klavijaturiste Velida Nukičića.

Ono što je izuzetno pohvalno i pozitivno jeste da se večeras u „Labelu“ skupio iznos od 3 116 KM i time je grad Vitez, ali i svi gosti pokazali veliku humanost i dobrotu koju nose sa sobom.

Kako je protekao i izgledao cijeli koncert u Vitezu, pogledajte kroz fotografije koje smo spremili za vas.