sa 6
AUTOR: H.D.
DATUM:
KATEGORIJA: Muzika/TV / Zabava
NER FIT

Pjevačica Slađa Alegro uživa u skladnom braku sa svojim izabranikom već pet godina, a iako ne govori često o svom privatnom životu, svojevremeno je u emisiji “Od A do da” ispričala svoju ljubavnu priču.

FIXGEHALT

Ona je objasnila kako su se njih dvoje našli u trenutku kada su oboje bili dovoljno zreli i ostvareni , pa su za kratko vreme shvatili da su spremni da stanu na ludi kamen.

– Trenutak kada samo se zagrlili ja sam znala da mi je tu dom i ja to i dan danas to mislim. Nije bilo pitanje da li ćemo se uzeti nego kada- objasnila je pevačica.

Kažu suprotnosti se privlače što je bio i slučaj sa njima jer kako Slađa kaže za razliku od njene temperamentne naravi, Zoran je staloženog i mirnog duha. Iako je njihova veza neko vreme bila na daljinu jedna teška situacija je rešila pitanje daljine.

LIDER

– Kada se desila poplava u Obrenovcu Zoran je došao da pomogne i i ja često u šali kažem muža mi je poplava donela.

Slađa je ispričala kako nisu dugo planirali venčanje i kako su te trenutke želeli da podele sa najbližima.

– Nikada nisam bila rada da privatne stvari delim sa svima. Znam da je to neminovo pošto sam javna ličnost, ali ja sam želela da taj dan venčanja bude samo naš. Pravili smo dvije svadbe, građansko venčanje u Obrenovcu i onda smo sve to ponovili u Foči tamo je bilo i crkveno venčanje. Nije bila klasična svadba već večera i okupljanje najbližih. Volim velike svadbe, da sve bude po običajima, volim da se veselim ali eto zbog mog spontanog pobačaja ja sam tada odlučila da to bude u krugu najbližih pa smo nadoknadili kada se Mila rodila- objasnila je pevačica.