Slađa Zubčević: Razvela se i otišla iz Sarajeva

r 6
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Pjevačica Slađa Zubčević, nekadašnja takmičarka “Zvezda Granda”, razvela se od supruga Aleksandra, a vijest o rastanku potvrdio je upravo njen, sada već bivši, suprug. Aleksandro je, naime, objavio saopštenje na Fejsbuku, kojim je informisao javnost o tome da je Slađa napustila njihov dom, ali i grad.

-Kao što moj uži krug prijatelja već zna, Slađa i ja više nismo zajedno. Napustila je Sarajevo, otišla za nekom novom srećom. Žao mi je što joj nisam pružio očekivano, ali kao i sam život, sve ima svoj početak i svoj kraj. Želim joj svu sreću sveta jer je dobar čovek i drug. Molim sve prijatelje, kolege i drugove da me ne pitaju više za nju. Hvala – istakao je Aleksandro koji je na društvenim mrežama dobio ogromnu podršku, Nakon saopštenja bivšeg supruga, oglasila se i Slađa, koja nije bila detaljna kao on.

-Samo sam čekala ovo pitanje jer se uveliko piše o tome. Ali, ostat ću dosljedna sebi. Obećala sam da neću pisati o mom privatnom životu pa neka tako i ostane. Mogu samo potvrditi da je informacija tačna, i dodati da svaka priča ima dvije strane, tako i ova. Toliko od mene – poručila je.

GODISNJICA
MARKETING