SLAVIMO 11 GODINA 072INFO: Nova sezona “072PODCASTA” i redizajn portala

SLAVIMO 11 GODINA 072INFO: Nova sezona “072PODCASTA” i redizajn portala

U povodu 11 godina otkako je portal 072info vaše omiljeno štivo u svijetu internet medija, tačnije od 29. marta 2013. godine, portal “072info” nastavlja emitovanje nove sezone “072PODCASTA”.

Ovaj format koji se sve popularniji u modernim medijima zasigurno će i u novoj sezoni privući pažnju gledatelja, posebno ako se uzme u obzir da se ovakav format ne realizira na području Zenice, ZDK i SBK.

Zanimljivi gosti i aktuelne teme samo su neki od sadržaja koji će biti dio PODCASTA. Ukoliko do sada niste upoznali javne ličnosti, direktore, političare na potpuno drugačiji način, njihov privatni život, ovo je idealna prilika za to. 

Kroz novu sezonu “072PODCASTA” u povodu 11 godina portala “072info” vodit će vas Adis Mehanović, glumac Bosanskog narodnog pozorišta u Zenici. Rođen je u Zenici. Osnovnu i srednju školu završio u Zenici.  Diplomirao na Fakultetu humanističkih nauka u Mostaru – Odsjek gluma. Glumom se počeo baviti na dramskom studiju Bosanskog narodnog pozorišta, čiji je član bio dvije godine. Godine 2005. postao je član Glumačkog ansambla Bosanskog narodnog pozorišta Zenica. Od tada do danas, tumačio je uloge u predstavama različitih žanrova.

Glumac Mehanović voditelj nove sezone 072PODCAST

Valja istaći i to kako idejni izgled našeg studija za PODCAST potpisuje MA Amila Terzić, dipl.ing.arh. odnosno njen studio “CONTROL SPACE”. Iza nje su brojni uspješni projekti poput Berbershopa “NOVA GENTLMEN”, “RASEL bioclinic”, “KOMITET PRODUCTION”, “MESSER”…, a radila je i sarađivala sa brojnim eminentnim firmama.

Izgled studija potpisuje MA Amila Terzić, dipl.ing.arh.

Vaša omiljena podcast emisija i u novoj sezonu emitirat će se nedjeljom u 19 sati na portalu 072info (Facebook, YouTube, Instagram i TikTok), a zainteresirani privrednici koji žele biti sponzori PODCASTA – novog projekta koji je nedostajao Zenici, Zeničko-dobojskom i Srednjobosanskom kantonu mogu se javiti na e-mail: [email protected] ili broj telefona 061618772.

Pored toga, u povodu rođendana najutjecajnijeg internet portala u Srednjoj Bosni našim čitateljima poklanjamo i novi redizajn portala koji ćemo pustiti upravo 29. marta, kada i zvanično slavimo 11 godina.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE