Slavni glumac udario šakom muškarca koji je uznemiravao njega i kćerku

woody harrelson
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Ova svađa nije bila dio scenarija: Woody Harrelson udario je čovjeka koji je nasrnuo na njega u baru na krovu hotela Watergate u srijedu navečer u Washingtonu DC, objavila je američka policija.

Hollywodska zvijezda (60) nije povrijeđena tokom incidenta, izvijestio je Washington Post. Policajci su rekli da je nepoznati muškarac fotografirao Harrelsona i jednu od njegovih kćeri, prema Postu. Harrelson je zamolio muškarca da prestane slikati.

Policija je rekla da je muškarac bio agresivan i da je pokušao zgrabiti Harrelsona za vrat, Post je izvijestio. Nije u tome uspio kad ga je Harrelson udario u lice, prema riječima svjedoka.

Antagonist se vratio u svoju sobu nakon što je izgubio u borbi, rekla je policija. Još uvijek nije optužen za zločin. Ne očekuje se da će Harrelson biti optužen, izvijestio je Post.

Harrelson u DC-ju radi na nadolazećoj miniseriji The White House Plumbers koja se bavi skandalom Watergate. Harrelson igra E. Howarda Hunta, čovjeka koji je organizirao provalu u isti hotel u kojem se Harrelson potukao u srijedu navečer.

GODISNJICA
MARKETING