Portal 072info

Slike s drugima i posvećeni statusi: Facebook ponašanje parova nakon prekida

ZAPRATITE NAS NA FACEBOOKU, OSTANITE INFORMISANI!

Mislimo na njegovo ponašanje na društvenim mrežama. 

Priznajemo, nisu to nikakve velike stvari, zbog kojih ćemo sjediti doma i plakati, ali su svakako one koje “bole”, jer nam neopisivo idu na živce i koje obično slijede u prvim tjednima nakon prekida.
 
1. Status ili pjesma posvećena tebi
 
Najveći problem ovdje čak i nije to što ćeš ti vidjeti status poput “napokon slobodan” ili poslušati pjesmu koja u refrenu 5 puta ističe kako je lijepo što si otišla. Problem je što će to vidjeti 150 vaših zajedničkih prijatelja te možda zaključiti kako si ti bila najgora cura na svijetu.
 
2. Slike drugih cura
 
Možda neki muškarci neće nakon prekida postati aktivni u pisanju statusa, ali protiv ovog sljedećeg poteza, rijetko koji je cijepljen. U idućim tjednima tvoj će bivši dečko sigurni objaviti sliku ili slike s drugim curama, iz “ludih” noćnih izalazaka, koji možda uopće nisu bili takvi, ali nema veze, to će ostaviti tebi na razmišljanje.
 
3. Lajkanje
 
On dobro zna da te smetalo lajkanje slika drugih cura na Facebooku. Sad će mu to postati omiljena aktivnost, u istu svrhu – da se zapitaš što, kako i otkad.
 
4. Pijane poruke
 
Događa se i najboljima, ali ovdje mislimo na poruke u gluha doba noći, koje očito pozivaju na usputni seks, jer dotični nema bolje opcije. Ne postoji smajlić koji bi mogao izraziti tvoj izraz lica i veliko “nema šanse”.
 
5. Golišave slike
 
A sad je krenuo u teretanu, ha?

cazin.net

Podijelite članak