SLUČAJ U BIH: Pijani vozač napao policajca i završio na Psihijatriji

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
Preuzimanje tekstova dozvoljeno uz obavezno navođenje i linkanje izvora “072info”.

Policijski službenici Policijske uprave Trebinje, lišili su slobode lice inicijala R.Č. iz Bileće, jer je tokom kontrole u saobraćaju verbalno, a zatim fizički napalo policijskog službenika.

Prema riječima Jelene Biberdžić, portparola PU Trebinje, policijski službenici Policijske stanice Bileća su 10. septembra oko 22:30 sati, nakon uočenog prekršaja u sobraćaju, zaustavili vozilo Fiat Punto kojim je upravljao R.Č.

-Nakon zaustavljanja lice je izašlo iz vozila i vrijeđalo policijske službenike verbalno, a zatim fizički napalo policijskog službenika M.K. koji zadobio lakše tjelesne povrede, rekla je Biberdžić i dodala da je nakon preduzimanja zakonskih mjera i radnji R.Č. uhapšen.

– Lice je odavalo znake alkoholisanosti, ali je odbilo da se podvrgne alkotestiranju” istakla je Biberdžić i dodala da je o događaju obavješten dežurni tužilac Okružnog javnog Tužilaštva u Trebinju koji je naložio da se preduzmu sve mjere i radnje na dokumentovanju krivičnog djela napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti, a nakon kompletiranja predmeta protiv istog će nadležnom tužilaštvu biti podnesen Izvještaj o počinjenom krivičnom djelu.

– Navedeno lice je u 2:30 sati, otpušteno iz prostorija Policijske stanice Bileća zbog upućivanja u Javnu zdravstvenu ustanovu Opšta bolnica u Trebinju na odjeljenje psihijatrije- naglasila je Biberdžić.