Slučajevi X: Gospodine jesam pijan, ali problem je do moje supruge, a sin puši one skupe cigare…

Ekipa “Slučajeva X” proteklih dana bila je u Tuzli…

Policija se svakodnevno susreće sa raznim problemima, od kriminala, saobraćajnih nesreća, ali i problema u porodicama.

Kamera Slučajeva X ovoga puta je s policijom zabilježila problem u porodici, tačnije fizički obračun sina i oca.

“Večeras me je otac napao, pa sam vas zvao, on stalno pije alkohol i nas maltretira” – kratko je kazao sin.

Nakon njegove izjve se uključila i majka u raspravu s policijom.

“Svaki dan on nama pravi probleme, sav svijet zna kakav je on i šta radi sa nas. On dođe s posla pijan, pa maltretira mene, moju djecu samo trpim i tužila sam ga. Ne mogu više s njime. On je meni izazvao veliki problem. On je došao u kuću, moj sin je kremuo prema njemu da mene odbrani, ostala su ih rastavljala. On je njega spucao bokserom, ovo je svaku noć i ne znamo gdje ćemo šta ćemo” – kazala je majka.

Policija je morala saslušati i oca koji je rekao, kako nije mogao dozvoliti da ga njegovo dijete udara i kako puši one duge skupe cigare.

“Samo da ti kažem iskreno, dijete je naletilo na mene da udari, moje rođeno dijete mene da udari i ja ne znam kakav je razlog da me udari. Ja radim za njih, a ovaj moj sin se propušio, puši cigare one skupe cigare, one duge on puši, Mallboro dugi on puši. Ja prijatelju pijem, ali ne znam zbog čega dođe do tuče. Gospodine nije problem do mene, problem je do moje supruge, ja sam udario sina, jer je on naletio na mene. Ja sam njega pravio, on hoće mene da sijeće da me udari, nema veze ja sam kriv” – kazao je otac.

Na lice mjesta je došla hitna pomoć i Kriminalistička policija obavljaju uviđaj, a nakon kompletiranja predmeta, bit će poduzete zakonom predviđene mjere.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE