Pjesma ‘Slučajno’ Saše Kovačevića u 30 dana posjeduje preko 7 miliona pregleda

sasa

U našoj zemlji, ali zasigurno i u regiji poznati pjevač Saša Kovačević u posljednje vrijeme radi punom parom, obzirom da ga vlasnici diskotera širom regije neprestano zovu. Mladi Saša, u ovoj i prethodnoj godini pokazao je nevjerovatnu popularnost, ali i kvalitet, te mnogim kolegama na taj način „pokazao“, kako se radi ovaj posao, a sve to mogu dokazati kako njegovi svakodnevni nastupi, tako i zauzimanje prvih mjesta na top listama širom regije.

Zasigurno je u publici poznato pa dobrim vokalnim sposobnostima, koje je usavršavao godinama, a u ženskoj publici je neizostavna priča. Ono što je važno po riječima mladog Kovačevića jeste da je odlučio svoju karijeru ostvariti pjevanjem, talentom i zalaganjem za ono što zna da radi, a ne svakodnevnim skandalima, te tako puniti stranice mnogih tabloida.

Ovaj mladi, šarmantni, lijepi 28-godišnjak iz Srbije, po klubovima rado viđen gost, zasigurno posjeduje  najveći ljetni hit na prostorima bivše Jugoslavije, što može pokazati i statistika na YouTube-u.

Radi se o pjesmi „Slučajno“ koja nakon tačno 30 dana od premijernog puštanja na ovu stranicu ima preko 7 miliona pregleda. Ovo je zasigurno veliki uspjeh kako za Sašu Kovačevića, tako i za kvalitetne muzičke komponente jedne pjesme za današnju muzičku estradu.

Ovaj spot u roku od 48 sati na YouTube kanalu imao je preko 2 miliona pregleda što dovoljno dokazuje kako popularnost pjesme tako i sam kvalitet, te i vrijeme u kojem je pjesma izbačena, obzirom da se radi o pravom ljetnom hitu.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE