Slušanje muzike 20h bez prekida

teh-NWZ-WH505_slika-03

Bilo da ste u šetnji parkom, na putu do škole sa društvom, sada možete da slušate muziku na svoj način. Novi walkman serije H predstavlja “3 u 1 uređaj”, nudeći digitalni player, slušalice i zvučnike.

Dva nova modela, NZ-H505 i NZ-H303, omogućavaju vam da jasno čujete svaku notu vaših MP3 pjesama, zahvaljujući moćnom drajveru ugrađenom u slušalice. Možete da birate između dinamičnog i naglašenog basa i jasnih i neprekidnih srednjih ili visokih vokala. Kada želite da slušate muziku napolju, a da pritom i dalje čujete šta se dešava oko vas, dovoljno je da vaš walkman stavite oko vrata i aktivirate surround zvučnike samo jednim dodirom. Iskusite jedinstveni način slušanja glasne muzike zahvaljujući LOUD i VPT for Speakers tehnologijama. 

Uz punjenje koje omogućava slušanje muzike do 20 sati i ugrađenu memoriju od 16 GB na modelu H505, cijeli dan ćete moći da uživate u vašim najdražim numerama. Povezivanjem sa pametnim telefonom ili tabletom, vaš novi walkman možete da koristite i kao slušalice

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE