Službenici Granične policije uhapsili pet osoba

Ilustracija
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Tokom kontrole na graničnim prijelazima, policijski službenici Granične policije 16. jula uhitili su pet osoba. Policijski službenici Postrojbe granične policije Trebinje su 16. srpnja 2014. godine u 11, 45 sati uhitili državljanina Republike Hrvatske, P. A. (1976.), nakon što je graničnim provjerama utvrđeno da je za njim Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske raspisalo tjeralicu zbog kaznenog djela “razbojništvo“.

Uhićeni je kontroliran na ulazu u BiH na Međunarodnom graničnom prijelazu Ivanica. P. A. je predat službenicima Centra javne bezbjednosti Doboj. Policijski službenici Postrojbe granične policije Orašje su 16. srpnja 2014. godine uhitili dva lica na osnovu raspisanih tjeralica. Državljanina Hrvatske G. P. (1966.) je potraživao Općinski sud Orašje zbog kaznenog djela “krivotvorenje isprave“, a državljanina BiH, M. O. (1984.), Osnovni sud Bijeljina zbog kaznenog djela “sudjelovanje u tuči“. G. P je predat službenicima Sudske policije Odžak.

ČITAJ JOŠ:  Evo kakvo nas vrijeme očekuje danas

M. O je predat službenicima Sudske policije Bijeljina. Policijski službenici Postrojbe granične policije Gradiška su 16. srpnja 2014. godine u 8 sati prilikom ulaza u BiH na MGP Gradiška uhitili državljanina BiH, V. S. (1979.) jer je graničnim provjerama utvrđeno da je za njim MUP RS raspisao potragu zbog kaznenog djela “pronevjera“. Uhićeni je predat službenicima Policijske postaje Gradiška.

Policijski službenici Postrojbe granične policije Aerodrom Sarajevo su 16. srpnja 2014. godine u 13, 30 sati prilikom kontrole na letu iz Minhena uhitili državljanina BiH, M. M. (1987.) jer je utvrđeno da ga potražuje Općinski sud Travnik zbog izvršenja kaznene sankcije i kaznenog djela “teška krađa“. Uhićeni je predat službenicima Sudske policije sudova u Kantonu Sarajevu, priopćeno je iz Granične policije BiH.

ČITAJ JOŠ:  "Dođe na godišnjem u Sarajevo, renta skupa auta, da bi mu drug sa nargile rekao, 'Bravo majstore, uspio si u životu'. Ima jednu želju, da nabavi 'Balenciaginu' torbicu od 5.000 eura"

tuzlanski.ba

GODISNJICA
MARKETING