Portal 072info

SMAJLOVIĆ PRESJEKAO VRPCU: Ekor Komerc otvorio 17. poslovnicu u Zenici (FOTO)

Zeničkoj javnosti od danas će na usluzi biti još jedan supermarket, zeničkog preduzeća Ekor Komerc otvoren na adresi Adolfa Goldbergera bb.

Podsjetimo, Ekor Komerc nastao je davne 1987. godine transformacijom iz STR, a današnji Ekor vlasnik je preduzeća METROKOMERC i PROGRES Zenica, te vlasnik Robne kuće Zeničanka. Posjeduju 17 maloprodajnih objekata, dva diskonta, te jedan veleprodajni objekat u sklopu svog novog objekta građevinskog materijala na oko 15 000 m2. Trenutno Ekor Komerc zapošljava 70 radnika, a protekle uspješne godine poslovanja pokazatelj su kako se radi o firmi od povjerenja i kvaliteta. Osim svega navedenog, Ekor Komerc vlasnik je i Industrije pekarstva Inpek Zenica, sa 50 uposlenika, a ukupna cifra koju ova firma u sklopu svih svojih poslovanja trenutno zapošljava broji preko 170 osoba.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Tako je danas, na zadovoljstvo mnogih, svečanošću ispred objekta upriličeno otvorenje novog supermarketa, a koji će svojim cijenama i velikim izborom artikala zadovoljiti potrebe svakog posjetioca. Da su i građani prepoznali sve kvalitete i da podržavaju domaće-zeničko pokazatelj je veliki broj javnosti koja je došla na sveču ceremoniju, gdje se prisutnima obratio vlasnik Ekor Komerca, Ekrem Oruč.

– Ja bih ispred preduzeća Ekor Komerc izrazio dobrodošlicu, posebno gradonačelniku Husejinu Smajlović, a svima vama se duboko zahvaljujem što ste došli da uveličate našu ceremoniju. Obećavam kako ovo neće biti posljednji objekat koji otvaramo, te da se nećemo zaustaviti na ovom broju uposlenih.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Ekspanziju i značaj ove domaće firme prepoznao je i gradonačelnik Husejin Smajlović, a koji je zajedno sa Ekremom presjecanjem vrpce ozvaničio početak novootvorenog supermarketa.

– Drago mi je što je čovjek iz Zenice uspio da u okruženje gdje svi rade protiv tržišta uspije, a nadam se kako će Zeničani i Zeničanke svojim izborom gdje kupujete omogućiti da se Oruč i dalje širi,otvara nove poslovnice i stvara nova radna mjesta – kazao je Smajlović.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Potom je uslijedilo presjecanje vrpce, nakon čega su mnogobrojni posjetioci uživali u kupovini, velikom broju nagrada, a najavljeno je skoro otvorenje novog marketa u Blatuši.

Kako je to izgledalo na današnjem svečanom otvorenju, pogledajte u fotogaleriji?!

[Galleries 560 not found]

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME