Portal 072info

Smisao za humor određuje koliko je netko inteligentan

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Ako je vaš život neravan put i vi ste vozilo koje putuje tim putem, onda je vaš smisao za humor amortizer koji će vam pomoći na tom putovanju. Humor nam olakšava da se nosimo s neugodnim situacijama koje se teško rješavaju.

Procesuiranje humora nije jednostavan zadatak. To zahtijeva složeno razmišljanje i višeslojno razumijevanje situacija. Za vidjeti humor u nezanimljivoj situaciji potrebna je mašta. Dakle, sljedeći put kad vas netko nazove “zabavnim”, ne trebate se osjećati samo dobro; trebate se osjećati i pametno.

POLITIČKI MARKETING
Rusmir Isak banner

Antropolozi također vjeruju da je crni humor znak više inteligencije.

Crni humor omogućuje vam da vidite tragediju s malo začina. Smatra se da su pojedinci koji razumiju i proizvode takvu vrstu humora vrlo inteligentni.

POLITIČKI MARKETING
A19C0ACA 5A41 413B 9B35 318122A57EA5

Vaš smisao za humor također je dokaz da ste kreativni. Nemojte se iznenaditi jer su i vaš smisao za humor i kreativnost povezani s vašom sposobnošću da zamišljate i stvarate. Znanstvenici su otkrili da zabavni ljudi imaju tendenciju postići više na ljestvici kreativnosti.

Vaš smisao za humor je pokazatelj vašeg psihološkog zdravlja. Studija je pronašla vezu između to dvoje provodeći istraživanje koje istražuje različite aspekte humora, kontakt s prirodom i njegove učinke na psihološku dobrobit.

Znanstvenici su otkrili da je sposobnost osobe da cijeni humor veliki faktor koji određuje emocionalnu dobrobit. No, sveukupno, smisao za humor je odgovoran za osobni razvoj. Dakle, smijte se za bolji i cjelovitiji život.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
POLITIČKI MARKETING
072 Mirza Husetic 1

Da, vaš smisao za humor može biti razlog zašto imate dobar imunitet. Znanstvenici vjeruju da smisao za humor ima pozitivan učinak na imunološki sustav. Otkrili su da smijeh može povećati aktivnost nekih vaših imunoloških stanica, piše atma.hr.

Podijelite članak
  • 12
    Shares
POLITIČKI MARKETING
072 Kenan Aida
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME

5C469C74 8C17 4B98 BDF1 9CFAAF69C4F6