Portal 072info

Smišljanje imena djetetu naplaćuju 50 hiljada maraka

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Da svaka ideja može postati unosan posao potvrđuje i jedna švicarska tvrtka koja ovakvo ‘brendiranje’ naplaćuje čak 50 holjada konvertibilnih maraka, a usluga uključuje i povijesnu analizu kako bi se utvrdilo da se ime kroz povijest nije provlačilo u negativnom kontekstu ili da ga nisu pratile bilo kakve otegotne okolnosti..
Vrhunac rada na nečijem osobnom brendiranju vjerojatno je slučaj kada za klijenta imate roditelja koji sa strepnjom iščekuje koje ste ime namijenili njegovom mališanu.

Roditelji kojima smišljanje djetetovog imena predstavlja stres ovaj problem rješavaju angažiranjem stručnjaka koji im pomažu odabrati ime koje će njihove mališane predstaviti u ‘uspješnom, popularnom, kulturološki prihvatljivom’ svjetlu, ali jednako tako i jamčiti da njihova ‘Sara’ nije jedna od sedam Sara u razredu, javlja Bloomberg.

POLITIČKI MARKETING
Rusmir Isak banner

Da svaka ideja može postati unosan posao potvrđuje i jedna švicarska tvrtka koja ovakvo ‘brendiranje’ naplaćuje čak 190 hiljada kuna, a usluga uključuje i povijesnu analizu kako bi se utvrdilo da se ime kroz povijest nije provlačilo u negativnom kontekstu ili da ga nisu pratile bilo kakve otegotne okolnosti.

Marc Hauser, šef tvrtke, za Bloomberg je izjavio da bi njegovo vlastito ime, prema kriterijima koje njegova tvrtka primjenjuje u radu s klijentima, bilo isključeno s popisa poželjnih imena za djecu radi povezanosti s Marsom, rimskim bogom rata (iako, čini se da Hauseru u životu ide sasvim dobro unatoč imenu).

POLITIČKI MARKETING
A19C0ACA 5A41 413B 9B35 318122A57EA5

stranica.ba


Preuzmite Android aplikaciju portala 072info
– klikni ovdje da preuzmeš! –

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Podijelite članak
POLITIČKI MARKETING
072 Kenan Aida
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME

5C469C74 8C17 4B98 BDF1 9CFAAF69C4F6