SMRŠALA 70 KILOGRAMA: Ispovijest takmičarke Zvezda Granda

hald 1
Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE
MARKETING

Učesnica aktuelne sezone muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”, Krstinja Todorović, za kratko vreme pobrala je simpatije publike. Pored izuzetnog vokala i autentičnih izvedbi pop pjesama, pjevačicu je publika u Srbiji i regionu upamtila i po izuzetnoj transformaciji fizičkog izgleda. Naime, ona je nakon operacije želuca, za samo godinu dana izgubila nevjerovatnih 70 kilograma. Krstinja je sada za Nova.rs ispričala kroz šta je sve na tom putu prošla i sa našim čitaocima podijelila svoje iskustvo.

Kako Nova.rs saznaje, Krstinja je prije godinu dana izvršila operaciju želuca, koji joj je tada smanjen za 75 posto, a nakon toga smršala je nevjerovatnih 70 kilograma.

U razgovoru za Nova.rs pjevačica je otkrila zbog čega se odlučila za ovu metodu mršavljenja i kakvi su rizici i posljedice.

“Imala sam svojevremeno susret sa jednim čovjekom koji mi je pokazao svoju sliku. Ono što sam na toj slici vidjela nije imalo veze sa onim likom koji je stajao ispred mene. Tada mi je ispričao da se operisao i posavjetovao me da idem i ja, kako bih spasla sebe muka. Donekle sam razmišljala o tome, ali ne previše ozbiljno. Neko sam ko se čitav život bori sa kilažom. Koristila sam razne preparate i dijete, ali do rješenja nisam dolazila”, govori takmičarka i nastavlja o tome kako je prelomila i na kraju ipak otišla na operaciju.

“Odlučila sam da se javim doktoru Iliću i da odem čisto radi konsultacije, jer sam prvenstveno imala strah. Kada sam došla kod njega i vidjela u koliko sam lošem zdravstvenom stanju već tad bila, shvatila sam da je operacija želuca jedini način da se spasim. Zakazali smo je i sa nevjerovatnih 142 kg sam otišla pod nož”, kaže Krstinja.

Pjevačica ističe da se danas osjeća kao da se ponovo rodila. Ona sada ima 70 kilograma manje, a osim povremenog gubitka snage i energije, ozbiljnijih posljedica poslije operacije nije imala.

“Nakon godinu dana imam 70 kilograma manje. Moj meni je individualan i zavisi od toga šta mi u tom momentu prija da jedem. Ono što nikako nije preporučljivo jesu slatkiši i alkohol. Nakon godinu dana mogu samo da kažem da sam prezadovoljna postignutim rezultatom i da sada više ne žalim što ne mogu da jedem. Količina koju ja sada pojedem broji se u dva, tri zalogaja, a nekad ni toliko. Desi mi se ponekad da izgubim snagu, ali to je sve normalno. Najgore je prošlo i sada sam srećna”, ispričala je Krstinja za Nova.rs.