Portal 072info

SNAGA CENTRA: Posjetite promotivni štand i preuzmite svoj vodič za svjetliju budućnost

PROMO – IZBORI 2016 – Obavještavamo Vas da promotivni štand Snage Centra možete posjetiti svakim danom, osim nedjelje, u terminu između 10 i 22 sata na platou ispred Robne kuće Bosna.

Na promotivnom štandu će Vas dočekati mladost sa osmijehom, snagom i vjerom u bolju budućnost. Tom prilikom možete se upoznati sa Programom Snage za 5 – jedinim vodičem za svjetliju budućnost svih građana, kao i sa listom kandidata za gradsko vijeće.

Za samo nekoliko dana, koliko traje predizborna kampanja veliki broj građana je posjetio promotivni štand i pružio podršku radu Snage Centra, te koristimo ovu priliku da im se zahvalimo. Također, veliki broj Vas je podržao kandidata za gradonačelnika Vrače Eldina što nam je posebno drago budući da je većina Vas odlučila dati podršku mladosti, a to i sami zagovaramo.

Vrijeme je da se Grad probudi i konačno shvati da nas trenutna politička situacija ne vodi napretku i da samo zajedničkim snagama možemo mnoge stvari promjeniti.

Ukoliko nas ne vidite u Vašem naselju, što je malo vjerovatno, pozivamo Vas da većdanas, posjetite promotivni štand Snage Centra kod Robne kuće Bosna i uvjerite se sami da imamo viziju i konkrektna rješenja za sve izazove koji su ispred nas.

Snaga Centra

velikiizbori

[Galleries 831 not found]

Podijelite članak

Počitajte još

U Zenici uhapšen mladić koji se lažno predstavljao kao inspektor

Redakcija

Radnici Zenicatransa skupili novac i kupili firmi kombi

072info

Kasumović ponovo uputio inicijativu za uvođenje elektronskog glasanja

072info

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box