Portal 072info

Snahe u kuhinji show na OBN TV

SNAHE POSTER
TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Od ove subote i nedjelje u 15:40h u programu OBN TV počinje show koji vas neće ostaviti ravnodušnim pod nazivom “Snahe u kuhinji”.

Snahe u kuhinji zanimljivi je format u kojem snahe i svekrve kao par pokušavaju pobijediti jedna drugu. Svaki put, četiri mladenke moraju pripremiti obrok po istom receptu koji je osigurao domaćin. Moraju završiti u određenom vremenskom razdoblju. Dok mladenke pripremaju jelo u studiju, njihove ih svekrve gledaju na ekranu i prosuđuju kako kuhaju. Kad vrijeme istekne, svekrve kušaju jela ne znajući koja jela kome pripadaju i ocjenjuju sva jela između jedan i pet. Tijekom pet emisija na kraju svakog serijala sve mladenke moraju kuhati i biti ocijenjene.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME

Nakon pet emisija slijedi će finale. Snaha s najvišim rezultatom osvojit će pet zlatnih narukvica velike novčane vrijednosti. Ona i njezina svekrva ostat će na izazovu sljedećih tjedana. Međutim, onoga tko ima najniže ocjene zamijenit će drugi par na kraju serijala. Glavna stvar u showu je da snahe i svekrve zajedno pobjeđuju i gube, iako samo snahe kuhaju. Svaki se tjedan u emisiji pojavljuje novi tim. Sve one pokušavaju ostati na natjecanju što je dulje moguće kako bi mogle zaraditi što više novca.

Snahe u kuhinji studijska je kuharska emisija, ali drugačija od ostalih jer sve snahe istodobno kuhaju isti recept ali različitim tehnikama kuhanja. Ali što je najvažnije, to je show koji se bavi i odnosima svekrva prema snahama koji ipak može biti dobar, pa makar kada se zajedno bore za novac. Ne propustite pogledati ova vikenda od 15:40h samo u program OBN TV.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Preuzmite Android aplikaciju portala 072info
– klikni ovdje da preuzmeš! –

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
  • 4
    Shares
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Počitajte još

U seriji ŠAMPION glumi najzgodniji muškarac svijeta

Portal 072info

Kuća popularne glumice oštećena u zemljotresu

Portal 072info

Serija godine “Amanet” na OBN TV

Portal 072info
REKLAMA
KRAJ REKLAME