Snežana Đurišić oduševila zeničku publiku u prepunom Trubaduru (FOTO/VIDEO)

Snezana Djurisic Zenica

Jedna od najpopularnijih pjevačica na estradi i kraljica narodne muzike Snežana Đurišić priredila je sinoć zeničkoj publici u restoranu Trubadur nezaboravno veče. Popularna Đurišić prvim taktovima svoje pjesme “Lepi moj” najavila je odličnu atmosferu, a koja je trajala tokom cijele večeri.

Najveći hitovi poput “Isplači se, otvori dušu”, “Niko me nije voleo kao ti”, “Kiše”, “Srna i jelen” i druge popularne pjesme nizale su se u prepunom “Trubaduru”, a zenička publika gromoglasnim aplauzima nagrađivala je raspoloženu zvijezdu večeri. Osim što je izborom repertoara učinila provod odličnim, Snežana je rado ispunila i želje prisutne publike.

– Ne sjećam se kada sam zadnji put bila u Zenici, sve ovo podsjeća me na Ex-Yu period, ali vjerujem kako ćemo svi večeras zajedno uživati – kratko je kazala Snežana prije početka nastupa.

Koliki je profesionalac govori podatak kako je pauzu za odmor iskoristila fotografišući se sa brojnim fanovima, koji su nezaboravnu noć željeli ovjekovječiti fotografijom.

Užarena atmsofera i fenomenalan provod trajao je dugo u noć, a zadovoljna lica brojnih Zeničanki i Zeničana pokazatelj su kako je Snežana ispunila očekivanja i još jednom pokazala zbog čega slovi za kraljicu narodne muzike.

[flagallery gid=754]