Portal 072info

Snežana Đurišić oduševila zeničku publiku u prepunom Trubaduru (FOTO/VIDEO)

Snezana Djurisic Zenica
TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Jedna od najpopularnijih pjevačica na estradi i kraljica narodne muzike Snežana Đurišić priredila je sinoć zeničkoj publici u restoranu Trubadur nezaboravno veče. Popularna Đurišić prvim taktovima svoje pjesme “Lepi moj” najavila je odličnu atmosferu, a koja je trajala tokom cijele večeri.

Najveći hitovi poput “Isplači se, otvori dušu”, “Niko me nije voleo kao ti”, “Kiše”, “Srna i jelen” i druge popularne pjesme nizale su se u prepunom “Trubaduru”, a zenička publika gromoglasnim aplauzima nagrađivala je raspoloženu zvijezdu večeri. Osim što je izborom repertoara učinila provod odličnim, Snežana je rado ispunila i želje prisutne publike.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

– Ne sjećam se kada sam zadnji put bila u Zenici, sve ovo podsjeća me na Ex-Yu period, ali vjerujem kako ćemo svi večeras zajedno uživati – kratko je kazala Snežana prije početka nastupa.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Koliki je profesionalac govori podatak kako je pauzu za odmor iskoristila fotografišući se sa brojnim fanovima, koji su nezaboravnu noć željeli ovjekovječiti fotografijom.

Užarena atmsofera i fenomenalan provod trajao je dugo u noć, a zadovoljna lica brojnih Zeničanki i Zeničana pokazatelj su kako je Snežana ispunila očekivanja i još jednom pokazala zbog čega slovi za kraljicu narodne muzike.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

[Galleries 754 not found]

Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Počitajte još

ZENICA | Biolog Alma Kadrić: o izuzetno ljekovitom potoku Srabljinovac

072info.com

Presudom utvrđeno da je zamjenik ministra pravde prof. Nezir Pivić klevetao Kasumovića

072info.com

Mašinski fakultet Zenica instalirao hibridni sistem za proizvodnju el. energije

072info.com
REKLAMA
KRAJ REKLAME