Portal 072info

Snijeg i kiša za Novu godinu: Temperature od januara i 22 stepena ispod nule

Ilustracija
TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

U Bosni će u subotu biti prijepodne umjereno do pretežno oblačno, a u ostatku dana razvedravanje.

U jutarnjim satima i dio prijepodneva u Bosni se očekuje slab snijeg, uglavnom u centralnim i istočnim područjima. U Hercegovini pretežno sunčano. U večernjim satima se očekuje jače naoblačenje praćeno padavinama. Jutarnja temperature od -9 do -2, na jugu do 3, a dnevne od -3 do 4, na jugu do 8 stepeni.

U Bosni se u nedjelju očekuje oblačno vrijeme sa snijegom, a u Hercegovini s kišom ili susnježicom. Obilne padavine se očekuju u južnim, jugoistočnim i zapadnim područjima. Očekivana količina padavina, u većem dijelu zemlje, u toku 24 sata: od 10 do 30, a na jugu, jugoistoku i zapadu od 30 do 60, lokalno i do 80 l/m2. Jutarnja temperature od -8 do -2, na jugu do 3, a dnevne od -2 do 3, na jugu do 8 stepeni.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

U BiH u ponedjeljak će biti pretežno oblačno vrijeme. U jutarnjim satima i tokom prijepodneva u centralnim i istočnim područjima Bosne sa snijegom ili susnježicom. Očekivana količina padavina u toku 24 sata: od 2 do 10 l/m2. Jutarnja temperature od  -12 do -5, na jugu do 2, a dnevne od -8 do -3, na jugu do 4 stepena.

U Bosni će u utorak biti pretežno oblačno vrijeme, povremeno sa slabim snijegom. U Hercegovini umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Jutarnja temperature od -20 do -9, na jugu do -3, a dnevne od -8 do -4, na jugu do 0 stepeni.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

U BiH će u srijedu biti pretežno oblačno vrijeme. U Bosni je moguće provijavanje slabog snijega. Jutarnja temperature od -19 do -7, na jugu do -4, a dnevne od -8 do -6, na jugu do 0 stepeni.

U Bosni će u četvrtak, 1. januara biti pretežno oblačno vrijeme. U Bosni je moguće provijavanje slabog snijega. Jutarnja temperature od -22 do -12, na jugu do -6, a dnevne od -11 do -6, na jugu do 0 stepeni.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

U petak, 2. januara će biti pretežno oblačno vrijeme. U Bosni se očekuje povremen i slab snijeg, a u Hercegovini slaba kiša, lokalno je moguća i susnježica. Jutarnja temperature od -18 do -8, na jugu do -3, a dnevne od -8 do -3, na jugu do 2 stepena.

U BiH će u subotu, 3. januara biti umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Više oblaka u jutarnjim satima i tokom prijepodneva. U Bosni je moguće provijavanje slabog snijega, a u Hercegovini slaba kiša, lokalno i susnježica. Jutarnja temperature od -20 do -7, na jugu do -5, a dnevne od -7 do -3, na jugu do 3 stepena.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

U BiH će u nedjelju, 4. januara biti pretežno oblačno vrijeme. U Bosni je moguće provijavanje slabog snijega, a u Hercegovini slaba kiša. Jutarnja temperature od -18 do -8, na jugu do -1, a dnevne od -4 do 1, na jugu do 4 stepena.

U BiH će u ponedjeljak, 5. januara biti oblačno vrijeme. U Bosni sa slabim snijegom, a u Hercegovini s kišom. U noći sa ponedjeljka na utorak očekuju se nove, intenzivnije, padavine. Jutarnja temperature od -12 do -3, na jugu do 2, a dnevne od -3 do 1, na jugu do 4 stepena.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

U Bosni će u utorak, 6. januara biti oblačno vrijeme sa snijegom i kišom u Hercegovini. Očekivana količina padavina u toku 24 sata: od 20 do 40, lokalno do 50 l/m2. Jutarnja temperature od -8 do 0, na jugu do 3, a dnevne od 0 do 5, na jugu do 10 stepeni.

U Bosni će u srijedu, 7. januara biti oblačno vrijeme sa snijegom i kišom u Hercegovini. Očekivana količina padavina u toku 24h: od 10 do 20, lokalno do 30 l/m2. Jutarnja temperature od -4 do 1, na jugu do 6, a dnevne od 0 do 6, na jugu do 12 stepeni.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

U BiH će u četvrtak, 8. januara biti pretežno oblačno vrijeme. U Bosni, povremeno, sa slabim snijegom. Jutarnja temperature od -2 do 2, na jugu do 7, a dnevne od 1 do 7, na jugu do 12 stepeni.

U BiH se u petak, 9. januara očekuje pretežno oblačno vrijeme. U Bosni u višim područjima sa snijegom, a u nižim sa kišim ili susnježicom. U Hercegovini će biti kiša. Jutarnja temperature od -1 do 3, na jugu do 8, a dnevne od 2 do 8, na jugu do 14 stepeni, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Fena

Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME

dino pasalic knjiga promocija