Portal 072info

Snimanje ‘Batmana’ zaustavljeno jer je glavni glumac pozitivan na COVID-19

99F529AF A2A1 432D 8625 A6D609D3EF0D
TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Tvrtka Warner Bros koja producira film u izjavi je potvrdila kako je snimanje zaustavljeno jer je član podukcije pozitivan na koronavirus, no nisu napisali o kome se radi. Variety je preko svojih izvora doznao da se radi o Pattinsonu, kojem slijedi najmanje 14 dana izoolacije.

Glumac Robert Pattinson pozitivan je na COVID-19, zbog čega je zaustavljeno snimanje filma “The Batman”, u kojem igra naslovnu ulogu, otkriva Vanity Fair.  Podsjetimo, snimanje je prekinuto u travnju nakon epidemije koronavirusa, a tek što je nastavljeno i nakon što smo vidjeli prvi trailer iz filma, ponovno problemi za film koji režira Matt Reeves.  

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Tvrtka Warner Bros koja producira film u izjavi je potvrdila kako je snimanje zaustavljeno jer je član podukcije pozitivan na koronavirus, no nisu napisali o kome se radi. Vanity Fair je preko svojih izvora doznao da se radi o Pattinsonu, kojem slijedi najmanje 14 dana izoolacije.  

U filmu mladi Batman pokušava riješiti serijska ubojstva u Gothamu, a u filmu se još pojavljuju The Riddler (Paul Dano), Celina Kyle, prije nego će postati Catwoman (Zoë Kravitz), i Oswald Cobblepot kojeg iza leđa zovu Pingvin (Colin Farrell). Film bi se u kinima trebao pojaviti tijekom 2021. godine.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
  • 19
    Shares
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Zapratite nas na FB! (PROMO)