Portal 072info

Snovi o seksu

0b4552ead7f4108fa5fcf0da0727c7b3_m

Sigurno ste se više puta zapitale zašto sanjate seks, a naučnici smatraju da su takvi snovi normalni u potpunosti. Onda, ne trebate se stidjeti. Snovi o seksu ne predstavljaju nikakvu opasnost za vezu.

Mnogim ženama se desilo da sanjaju o bivšim partnerima i budite sigurni da snovi o njemu i sa njim ne znače da mu se želite vratiti ili pak da ste još uvijek zaljubljene u njega, vaš mozak je sam iskopao sjećanje i obrađuje ga kroz snove. A druga je mogućnost da vas je nešto na javi podsjetilo na tu situaciju koju sanjate.

Ukoliko vam se desi da imate vruće snove sa osobom koju ne volite i ne smatrate privlačnom u stvarnom životu, to znači da je ta osoba u vama probudila osjećaje, može biti i bijes koji je povezan sa strašću i vaš mozak to sve uobličava na čudan način.

A ako sanjate svog trenutnog partnera u seksi snovima, tu trebate obratiti pažnju pogotovo ako je to on ali sa nekim malim razlikama, poput boje kose, prilikom snivanje takvih snova vaša podsvijest vam poručuje da vam treba osvježenje i da ste upali u rutinu u svojoj vezi.

Ukoliko sanjate seks sa savršenim muškarcem a ona se probudite i rastužite to je upozorenje da vam nešto nedostaje u trenutnoj vezi i da je krajnje vrijeme da pronađete šta vam fali kako bi sve bilo savšeno.

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box