Socijalnoj radnici, kojoj su slomili nos, na Facebooku ranije prijetili da će joj polomiti noge

hitna policija 98 696x466 1
Podijelite vijest

Radnica Centra za socijalni rad u Rakovici, J. M., pretučena je danas, a kako saznaje Nova.rs, nju je napadač iz čista mira napao dok je sjedila u svojim kolima na parkingu. Kako se saznaje, napadnuta žena je nedavno dobila prijetnje na društvenoj mreži Facebook u kojima se navodi da će joj polomiti noge

Kako saznaje Nova.rs, pretučena radnica radi kao supervizor u Centru za socijalni rad u Rakovici, koja pripada Beogradu, a cijeli napad dogodio se jutros nešto poslije sedam sati.

ČITAJ JOŠ:  Drama u škol: Učenica (13) pokušala da se ubije skokom sa prozora

Napadnuta žena je krenula na posao i na putu ka parkingu vidjela je dvojicu mladića koji su nosili maske. Isprva joj ništa nije bilo sumnjivo, došla je do svog automobila, sjela, torbu stavila na suvozačevo mjesto i tada je uslijedio pakao.

Hitnu pomoć i policiju zvala slučajna prolaznica

– Muškarac je dotrčao do kola, otvorio vrata i tada krenuo krvnički da pesnicama udara nesretnu ženu u lice. Napadnuta žena je pokušala da se odbrani, krenula je da vrišti. Udarala ga je nogama u namjeri da ga zaustavi i tada je napadač krenuo da trči do drugog mladića, koji je sve to posmatrao. Njih dvojica su tada krenuli da bježe ka šumi u Košutnjaku – kaže izvor portala Nova.rs.

ČITAJ JOŠ:  Audi udario pješaka, na mjestu ostao mrtav

Kako se saznaje, policiju i Hitnu pomoć je pozvala slučajna prolaznica, koja se zatekla u blizini.

Ima teške povrede

Motiv ovog jezivog napada zasad nije poznat, a kako se saznaje, pomenuta radnica je nedavno dobila pretnje na društvenoj mreži Facebook.

Nepoznati korisnici su joj na otvorenoj grupi “Žrtve Centara za socijalni rad” prijetili, navodeći da će joj polomiti noge.

Potraga za napadačima je u toku. Kako saznaje Nova.rs, nesretna žena je zadobila teške povrede i slomljen joj je nos.