ŠOK: Pretraživala mobitel svog momka i pronašla…

ŠOK: Pretraživala mobitel svog momka i pronašla…

mobac

Kao i računar, tako i mobitel posjeduje skrivene foldere, koje možete sakriti, te tako svaki njihov korisnik može, ali i ne mora sakriti ono što ne želi da mu svako vidi.

Ipak, ukoliko dovoljno ne vjerujte svom partneru, vaša čežnja za tim raste svaki dan, te tako istraživanjem možete saznati stvari kojih se baš i niste nadali.

To se desilo jednoj ženi u Velikoj Britaniji, kada je tokom pretraživanja fotografija i videozapisa naišla na video na kojem je sadržaj bio dosta uznemiravajući. Ugledala je seksualni odnos njenog partnera ni manje ni više nego sa njenim psom.

Zaista je malo teže zamisliti kako se u ovom trenutku osjećala ova djevojka te kakav je šok mogla doživjeti kada je ugledala ovaj videozapis na telefonu svog partnera.

Na kraju svega cijeli ovaj sadržaj predat je policiji te je Bryson optužen za seksualni odnos sa životinjom, ali i za posjedovanje marihuane.

On je policiji rekao da ne može objasniti svoj odnos sa životinjom, no uvjeravao ih je da se to dogodilo samo jednom. Trenutno je pušten na slobodu, no do suđenja neće smjeti biti sam u istoj prostoriji sa životinjama. Suđenje je zakazano za početak marta mjeseca te na Huffington Postu prenose kako maksimalna kazna za ovakva djela iznosi dvije godine zatvora.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica