Portal 072info

ŠOKANTAN PODATAK ISPLIVAO NA VIDJELO: Od javnosti se krije da su 52 djeteta umrla u Brčkom od 1996. godine!?

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Tužni slučaj smrti djevojčice u Brčkom, za koji majka Zeda Bajrić smatra odgovornim doktore u ovom gradu pokrenuo je brojne reakcije. Gospođa Bajrić, između ostalog, u svojoj potresnoj ispovijesti, spomenula je da se od javnosti krije slučaj smrti još jednog djeteta koja se, kako navodi, dogodila prije oko dva mjeseca.

– Posljednji slučaj, kada je preminula 3-godišnja Nejla Bajrić iz Begovače kod Brčkog, pokrenuo je brojna pitanja o stanju u zdravstvu i pojedincima u bijelim mantilima, ali i smrti djece u bh. Distriktu – piše portal Otisak, koji navodi kako je na adresu tog portala stiglo i dosta i sugestija u smislu da se nastavi pisati o umiranju djece u ovom gradu.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

– Provjerite koliko je djece umrlo od početka ove godine. Vjerujem da će rezultat biti zastrašujući – napisao je u poruci jedan od posjetilaca spomenutog portala.

– Provjerili smo i dobili zabrinjavajuće rezultate. Kada smo zavirili u knjigu umrlih i vidjeli koliko je djece, odnosno maloljetnih osoba umrlo ostali smo šokirani!

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Naime, od 1. januara 1996. godine do jučerašnjeg dana u Brčkom su umrle, ukupno, 52 maloljetne osobe! Od ovoga broja 17 maloljetnih osoba je umrlo u životnoj dobi od jedne do 15 godina, ostalo su novorođenčad koja nisu preživjela. Naravno, među umrlom djecom ima i određen broj tragično stradalih u nesrećama. Trebamo se zamisliti! Da li je ovo normalno? – piše, između ostalog, Otisak.ba.

cazin.net

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME