Portal 072info

Šokantna ispovijest biseksualca: Mnogi varaju svoje žene s muškarcima

Veliki broj oženjenih muškaraca u Srbiji vara svoje žene, ali ne s drugim ženama, već s muškarcima. Uplašio sam se samo jednom, kada mi je prišla žena jednog poznatog političara i ponudila da imam seks s njenim mužem – kaže muškarac koji tvrdi da nije žigolo niti klasična “muška kurva”.

Veoma privlačan

– Ne volim seks s političarima jer su često isuviše nesigurni u sebe i totalna su suprotnost onome kako ih vidimo na televiziji. Mnogi od njih uživaju da se oblače kao žene i da budu potčinjeni. Za večer je znalo da me startuje i po 5-6 muškaraca iako sam cijelu večer bio na poslu – ovako započinje svoju priču muškarac koji je nekoliko godina radio u jednom tada elitnom beogradskom klubu.

– S nekima sam bio, neke sam odbijao, a uplašio sam se samo jednom, kada mi je prišla žena jednog poznatog političara i ponudila da imam seks s njenim mužem.

Uplašio sam se jer nisam želio da imam išta s njim, a nisam smio ni da kažem ne. Ispostavilo se na kraju da je čovjek veoma privlačan, a seks s njim bio je odličan.

Kako kaže, posao mu je bio takav da je tokom samo jednog dana bio u komunikaciji i sa 300-500 ljudi. Neke sam viđao preko dana, neke noću…

– Ja sam biseksualac i jednostavno obožavam seks pa platežna moć nije mjerilo. Uživam da drugima pružam zadovoljstvo, ali i da sam uživam. Lijepo izgledam, imam manire, lijepo se oblačim, a sve to ima svoju cijenu. Dok sam živio u Beogradu, važio sam za jednog od najboljih ljubavnika – ističe on.

Samo piće  

Danas živi u jednoj zapadnoevropskoj zemlji. Oženjen je strankinjom, koja je, kao i on, biseksualka.

– Mnogi ni danas ne znaju, ali veliki broj oženjenih muškaraca u Srbiji vara svoje žene, ali sa muškarcima. I dok će vam mnogi od njih reći da su izašli da nešto završe ili samo da popiju piće s ortacima, situacija je, zapravo, sasvim drugačija.

avaz.ba/cazin.net

Podijelite članak