Portal 072info

ŠOKANTNI DETALJI: Seksualno zlostavljao 14-godišnju kćerku: Sve se odvijalo u vrijeme kada bi djevojčica…

A0DF25DA 444C 4582 A45B 99D654125436
TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Okružni sud u Banjoj Luci odredio je jednomjesečni pritvor ocu monstrumu N. P. (48) iz okoline Banje Luke, osumnjičenom da je u više navrata seksualno zlostavljao svoju 14-godišnju kćerku. 

Banjalučko tužilaštvo na teret mu stavlja da je počinio krivično djelo obljube nad djetetom mlađim od 15 godina, za koje je Krivičnim zakonikom Republike Srpske zaprijećena kazna od pet do 15 godina zatvora. 

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Kako saznajemo, N. P. je osumnjičen da je u julu i avgustu više puta imao seksualne odnose s kćerkom. Zlostavljanje se odvijalo u vrijeme kada bi djevojčica dolazila u posjetu biološkim roditeljima, budući da godinama živi kod hraniteljske porodice. 

– Godinama je živjela u hraniteljskoj porodici zbog roditeljskog zapuštanja. S biološkim roditeljima se viđala periodično, tako što bi im odlazila u posjetu njihovoj kući. To je osumnjičeni zloupotrijebio i tokom posjeta ju napastvovao – tvrdi izvor blizak istrazi. 

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Cijeli slučaj razotkrili su radnici Centra za socijalni rad nakon što im je hranitelj djevojčice prijavio da je ona bila žrtva seksualnog zlostavljanja. 

– Sa svime su upoznati policija i tužilaštvo i pokrenuta je opširna istraga. Saslušano je više osoba i djevojčica je ispitana u prisustvu stručnjaka i u skladu sa svim procedurama. Nakon toga je upućena na ljekarski pregled koji je potvrdio najcrnje slutnje – kaže izvor iz istrage. 

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Banjalučka policija sličan slučaj otkrila je i prošle godine, kada je zbog napastvovanja 14-godišnje kćerke uhapšen D. B. (37). Krajem januara on je pravomoćno osuđen na osam godina zatvora. Prošle sedmice banjalučki Okružni sud izrekao je šest godina zatvora D. R. (54) iz Šipova zbog obljube unuke. 

AVAZ

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
  • 66
    Shares
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Počitajte još

Žandarmerija u Banjoj Luci dobila konjicu, od danas patroliraju ulicama grada

072info.com

Grad u BiH koji ima 191.000 birača, a 185.000 stanovnika

072info.com

Fakultet radi bez akreditacije, na 3. spratu ples oko šipke, na 4. apartmani

072info.com
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Zapratite nas na FB! (PROMO)