Portal 072info

ŠOKANTNO: Dječak zapomagao na kapiji kada je pobjegao od silovatelja: “Pomozite, ubit će me”!

ZAPRATITE NAS NA FACEBOOKU, OSTANITE INFORMISANI!

Bio je sav prljav od blata, polugol, s ogrebotinama i krvlju ispod nosa. Zapomagao je na sav glas da mu otvorim kapiju i pustim ga unutra, kaže za Kurir penzionerka Mirjana Spajić, na vrata čije je kuće zakucao tinejdžer iz Negotina u Srbiji N. M. (16), tvrdeći da je pobjegao od muškarca koji ga je oteo i pokušao da siluje.

Podsjetimo, šesnaestogodišnjak je prijavio da je ga je u ponedjeljak neko onesvijestio na ulici i strpao u automobil, a onda odvezao van grada i tjerao ga da ga oralno zadovolji. Međutim, N. M. je manijaka udario i pobjegao, a onda je naletio na kuću porodice Spajić u selu Bukovče.

– “Domaćine, gazda, pomozite, ubit će me, ubit će me!“, čula sam zapomaganje ispred svoje kapije. Izašla sam napolje i imala šta da vidim. Dječak bez pola garderobe, izubijan i pun blata, s tragovima krvi, zapomagao je na sav glas da mu otvorim kapiju i uvedem ga unutra – priča Mirjana Spajić.

Mirjana navodi da je mladić bio sav unezvijeren i da se sve vrijeme osvrtao ka putu s kojeg je došao.

– Pitala sam supruga šta da radim i on mi je rekao da pozovem policiju. Dječak je počeo da jadikuje kako je otet, da je odveden u polje i umalo napastvovan. Rekao je da su ga oteli u gradu. Ne zna ko i koliko ih je bilo jer je udaren s leđa po glavi, zbog čega je izgubio svijest. Kad se osvijestio, ruke su mu bile vezane na leđa, a preko očiju je imao povez i namaknutu kragnu od rolke. Rekao je da su ga vozili automobilom 15-20 minuta, a potom se zaustavili i poveli ga pješke, preko njiva, do neke napuštene kuće. Pošto je imao povez, ništa nije vidio. Rekao je da je u kući bio neki krevet i da mu je muškarac naredio da se svuče, a potom mu je uz prijetnju da će ga ubiti naredio da ga oralno zadovolji – prepričava riječi tinejdžera Mirjana Spajić.

Kad je policija stigla u Bukovče, N. M. je ponovio priču i objasnio kako je pobjegao otmičaru.

– Iskoristio sam trenutak nepažnje i udario ga pesnicom u međunožje. Dok se on previjao od bola, pobjegao sam. Prestravljen, ne znam ni gdje sam bio. Bježao sam preko njive, kroz šipražje, sapleo se u neki kupinjak, pao i ogrebao se, a potom nekako došao do sela – ispričao je N. M.

Tri dana nakon prijave N. M., negotinska policija i dalje tapka u mjestu.

– U iskazu mladića mnogo je kontradiktornih navoda i praznina, pa je pred nama prava enigma da identifikujemo napadača. Još istražujemo lokacije koje je oštećeni pominjao u pokušaju da nađemo tragove koji bi nas doveli do osumnjičenog. Patrole su na terenu, ali trenutno nema rezultata – rekao je izvor iz negotinske policije.

cazin.net

Podijelite članak