Šokantno oproštajno pismo

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

pismo

Dragi mužu,
Pišem ti ovo pismo da ti kažem da te ostavljam zauvijek. Sedam godina sam ti bila dobra žena, a šta sam dobila zauzvrat? Ove posljednje dvije nedjelje su bile pravi pakao. Tvoj šef mi je telefonirao da mi kaže, da si upravo dao otkaz i to je za mene bila posljednja kap. Prošle nedjelje si došao kući, a nisi ni primjetio da sam bila kod frizera i manikira, da sam pripremila tvoje omiljeno jelo i da sam nosila nov donji veš. Došao si kući, završio večeru za dva minuta i otišao pravo u krevet poslije utakmice. Ne govoriš mi više da me voliš, ne grliš me, niti bilo šta drugo. Ili me varaš, ili me više ne voliš, ali, šta god da je u pitanju, ja odlazim.

PS: Nemoj da se trudiš da me tražiš. Tvoj brat i ja se selimo zajedno. Neka Ti je sa srećom, Tvoja bivša žena.

Odgovor

Draga bivša ženo,
Ništa me nije tako obradovalo kao tvoje pismo. Istina je da smo ti i ja bili sedam godina u braku, mada ti nisi bila ni blizu dobre žene, kakva bi meni odgovarala. Ja gledam sport na televiziji ne bi li se isključio od konstantnog prigovaranja i tvoga zvocanja. Ali to ništa nije pomagalo. Primjetio sam da si se prošle nedjelje ošišala, i prvo što mi je palo na pamet bilo je: Izgleda kao muškarac!

Moja majka me je vaspitala da ukoliko nemam da kažem ništa lijepo, bolje da ne kažem ništa. Kada si pripremala moje omiljeno jelo, mora da si me pobrkala sa mojim bratom, jer ja sam prestao da jedem svinjetinu još prije sedam godina. Otišao sam da spavam iako si imala na sebi taj novi veš, zato što je cijena još uvek bila zakačena za njega. Shvatio sam da to nije bila samo slučajnost, jer je moj brat upravo tog jutra pozajmio od mene 50 dolara, a cijena tvog veša je bila 49,99 dolara. Uprkos svemu, ja sam te još uvijek volio i osjećao da mi još uvijek možemo da budemo zajedno. Zato, kad sam saznao da sam dobio 15 miliona dolara na lotu, dao sam otkaz i kupio nam 2 karte za Rio. Ali, kad sam došao kući, ti si već bila otišla. Pretpostavljam da se sve ovo izdešavalo sa razlogom. Nadam se da imaš ispunjen život, kakav si oduvijek željela. Moj advokat mi je rekao da zbog pisma koje si mi napisala neću morati da ti dam ni prebijenu paru. Vodi računa o sebi.

PS: Ne znam da li sam ti ikad rekao, ali moj brat Karl se rodio kao Karlaa. Nadam se da to ne predstavlja nikakav problem. Prebogat i konačno slobodan, Tvoj bivši muž..