Portal 072info

ŠOKANTNO: Spašavanje zakopanog čovjeka (VIDEO)

2013_11_09_105208_280100880

Sada se stavite u ovu poziciju. Šetate grobljem, možda ste bili u posjetu nekom vašem umrlom, te tako tokom šetnje iz jednog groba izviri ruka, nakon jedne ruke i druga, a potom i glava. Strašno, zar ne? Upravo to se desilo jednoj Brazilki.

Tokom posjete groblju u Sao Paolu jedna je Brazilka doživjela pravi i stvarni šok. U grobu nedaleko od onog kraj kojeg je ona stajala zemlja se počela pomicati i iz groba su izvirile ruke, kao na kraju i glava.

„Bila sam zaprepaštena kad sam vidjela živog čovjeka kako pokušava izaći iz groba“, kazala je žena koja je svjedočila ovom prizoru, te stajala kraj tog groba.

Pomenutom muškarcu su ruke i glava virili iz groba, a žena je nakon prvotnog šoka otišla je odmah po policiju koju je prvo morala uvjeriti da nije luda i da neko stvarno izlazi iz groba. Po dolasku na groblje i sami policajci i sve ostale ekipe su se uvjerili što se događa i da je žena govorila istinu. Pretpostavljaju da je muškarac pretučen te bačen u grob koji je bio do pola napunjen zemljom, piše Huffington Post.

Kako se saznaje, muškarac se trenutno nalazi u bolnici, a liječnici kažu da se polako ‘vraća u život’.

Kako prenose mediji u Brazilu, ovo je do sada drugi ovakav slučaj u posljednja dva mjeseca. U septembru je također jedan beskućnik pretučen i zakopan u pijesku na plaži Leblon. Krivci za to nedjelo bili su tinejdžeri koji su ga skinuli i pokušali ugušiti vrećicom. Taj beskućnik nikada nije identificiran, a preminuo je nakon što su ga izvadili iz pijeska.

Ovaj video u prilogu smatra se jednim dijelom i uznemirujućim, tako da obratite pažnju, da li možete gledati ili ne.

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box