Portal 072info

SPAHIĆ: To nisam očekivao od svog naroda, očito imam mnogo neprijatelja

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Kritika je dio našeg posla. Cijelo vrijeme se morate nositi s njim. I moramo ju prihvatiti jer nismo igrali dobro. Ali, neke druge stvari su postale malo previše osobne, kritike su bilu preteške, rekao je Spahić.

Kapiten BiH Emir Spahić kritizirao je medije zbog njihove reakcije na eliminaciju reprezentacije sa Svjetskog prvenstva, tvrdeći da nije znao da ima toliko neprijatelja u medijima.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Momčad Safeta Sušića stigla je u Brazil s velikim nadama u drugi krug, međutim nakon poraza od Argentine i Nigerije snovi su im srušeni, prenosi “Goal.com”.

Spahić priznaje da on i suigrači nisu bili u najboljem izdanju, ali kapiten ističe da su neke od tih oštrih kritika bile neopravdane.

“Kritika je dio našeg posla. Cijelo vrijeme se morate nositi s njim. I moramo ju prihvatiti jer nismo igrali dobro. Ali, neke druge stvari su postale malo previše osobne, kritike su bilu preteške. Nisam očekivao to od mog naroda, ali očito da imam mnogo neprijatelja.”

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

“Za one ljude (op.a. bh. medije) povijest ne znači ništa. To boli. Ali ja sam ponosan jer sam Bosanac. Ponosan sam zbog mojih ljudi”, rekao je Spahić.

“Ima puno djece koja se u BiH osjećaju sretna danas jer smo pobijedili ovu utakmicu, a to je puno važnija stvar od kritike onih ljudi. Pokazali smo svijetu što je bh. nogomet i ponosan sam zbog te činjenice. Bh. mediji to ne mogu promijeniti. Ne mogu nam to oduzeti”, poručio je Spahić.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Goal.com

Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Zapratite nas na FB! (PROMO)