Portal 072info

Specijalac iz spektakularne pljačke 617.000 KM javno se izvinio: Osjećam neizmjernu sramotu i kajanje…

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Osjećam neizmjernu sramotu i kajanje. Znam da izvinjenjem ne mogu vratiti povjerenje kolega i građana, niti mogu sebe opravdati zbog svojih postupaka, ali sam osjećao moralnu potrebu da se izvinim – naveo je Inđić u pisanoj izjavi

Pripadnik Specijalne jedinice policije MUP-a RS Željko Inđić iz Bratunca uputio je javno izvinjenje zbog toga što je učešćem u oružanoj pljački 617.000 maraka na autoputu Banjaluka – Gradiška okaljao uniformu koju nosi i čast svih pripadnika MUP-a RS.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

– Želim da se javno izvinim svim pripadnicima MUP-a RS zbog događaja koji je potresao građane i pripadnike MUP-a. Osjećam neizmjernu sramotu i kajanje. Znam da izvinjenjem ne mogu vratiti povjerenje kolega i građana, niti mogu sebe opravdati zbog svojih postupaka, ali sam osjećao moralnu potrebu da se izvinim – naveo je Inđić u pisanoj izjavi.

“Glas Srpske” je juče objavio da će Inđić i njegov kolega iz Specijalne jedinice policije Goran Janjuz iz Kozarske Dubice, koji je takođe osumnjičen za učešće u pljački novca Unikredit banke koji je agencija “Sektor sekjuriti” prevozila u Hrvatsku, najvjerovatnije sa Specijalnim tužilaštvom RS zaključiti sporazum o priznanju krivice i da su od hapšenja sarađivali sa istražiocima i dali im informacije na osnovu kojih je pljačka u potpunosti rasvijetljena.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Osim njih, za učešće u pljački osumnjičene su njihove kolege iz Specijalne jedinice policije Vladan Malić i Goran Paraš iz Banjaluke, te Aleksandar Popović iz Kotor Varoša, koji je nedavno napustio najelitniju jedinicu MUP-a RS.

Na spisku osumnjičenih su i radnik “Sektor sekjuritija” Danijel Kuzmić iz Kotor Varoša i suvlasnik auto-kuće “Kvatro” Oleg Banda iz Banjaluke. Svi osim Inđića i Janjuza se nalaze u pritvoru.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Glas Srpske

 

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

 

Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Zapratite nas na FB! (PROMO)